11.2 C
London
Saturday, March 25, 2023

Hoe JoJo’s Bizarre Adventure chronologische horlogevolgorde te bestellen

Must read

Srikanth Venkatachari new CFO of Reliance Industries, Alok Agarwal appointed advisor to Mukesh Ambani

Srikanth Venkatachari will assume the new responsibility from 1 June.The decision was made by RIL's board of directors at a meeting on Friday.Venkatachari, who...

The untold truth about Norm Macdonald’s son, Dylan Macdonald

Who is Dylan Macdonald?American YouTuber and social media star Dylan Macdonald was born in Los Angeles, California, USA, on October 28, 1992, so Scorpio...

Who is Noen Eubanks from Tik Tok? Height, age, real name

• Noen Eubanks is a 19-year-old model and social media star, born in Loganville, Georgia, USA. • Most famous for his TikTok account, he...
Shreya Christinahttps://londonbusinessblog.com
Shreya has been with londonbusinessblog.com for 3 years, writing copy for client websites, blog posts, EDMs and other mediums to engage readers and encourage action. By collaborating with clients, our SEO manager and the wider londonbusinessblog.com team, Shreya seeks to understand an audience before creating memorable, persuasive copy.

Dit artikel helpt je door de chronologische JoJo Watch-volgorde te leiden en hoe je de anime-serie van begin tot eind kunt matchen. Blijf lezen om meer te weten.

JoJo’s Bizarre Adventure bestaat al tientallen jaren en is nog steeds verbazingwekkend populair onder anime-kijkers. De unieke verhaallijn, actiescènes en daaropvolgende verwijzingen naar de populaire cultuur maken deze fantasie-anime aangenaam om naar te kijken. JoJo’s Bizarre Adventure is oorspronkelijk een manga-seriedie in 1987 werd gebracht door de mangaka, Hirohiko Araki. Vanaf nu is de serie aangepast aan verschillende anime serie, anime-films, lichte romans, live-action films en videogames. En vanwege het langlopende karakter van deze serie, is het erg moeilijk voor nieuwe fans om erin te komen. Maar we zijn er om je te helpen. Deze JoJo Watch Order Guide helpt je chronologisch door de serie te navigeren.

Studio APPP en David Production hebben in verschillende decennia geanimeerde televisieseries geproduceerd. De originele video-animaties dateren uit 1993 toen APPP OVA’s met 13 afleveringen uitbracht, gebaseerd op het derde deel van de mangaserie, Stardust Crusaders. Later bracht David Production ook de anime-serie in première, gebaseerd op vijf verschillende verhaallijnen van de acht. De originele JoJo-fans wachten momenteel op JoJo Part 6 Stone Ocean geanimeerd.

Als je echter de hele anime-serie wilt zien, helpt deze JoJo Watch Order-gids je vanaf het begin door de serie te navigeren. Elk nieuw seizoen of verhaallijn is onafhankelijk en verschillend van andere, die een nieuwe hoofdrolspeler heeft in het nieuwe seizoen. Maar de hoofdpersoon is een lid van de Joestar-familie en draagt ​​de legendarische JoJo-bijnaam. De juiste JoJo Watch Order vanaf 2020 wordt hieronder gegeven.

JoJo’s Bizarre Avontuur Seizoen 1 (Deel 1: Phantom Blood)

Fantoombloed is de eerste deel van het eerste seizoen van JoJo’s Bizarre Adventure, dat in première ging in 2012. Het eerste deel bestaat uit 9 afleveringen die plaatsvinden in de jaren 1880, waarin het conflict tussen George Joestarzijn zoon Jonathan Joestar en Dio Brando. George had Dio geadopteerd om de schuld aan Dio’s overleden vader Dario te betalen. Dit is het eerste seizoen dat je moet kijken om JoJo Watch Order te volgen.

Over Jojo Deel 1: Fantoombloed

Het verhaal begint in het Victoriaanse Engeland met de jeugdige Jonathan Joestar die in het welvarende huis van zijn vader George woont. Een andere jongere, Dio Brando, wordt door hen ontvangen omdat hij onlangs zijn vader, Dario Brando, heeft verloren, die George ten onrechte heeft geaccepteerd en hem ooit van een ongeluk heeft gered.

Jonathan probeert Dio te leren kennen, maar Dio’s afspraak vanaf het begin is om Jonathan tot waanzin te drijven en George’s vertrouwen te winnen met als doel dat hij de begunstigde van het Joestar-fortuin kan worden. Dio verslaat Jonathan fel in een gevecht, keert zijn metgezellen tegen hem, neemt zijn betere helft Erina Pendleton’s eerste kus, en verteert zelfs zijn hond Danny tot de dood in een verbrandingsoven. Ondertussen wint hij het vertrouwen van Jonathans vader door zijn gedrag en gewoontes.

JoJo’s Bizarre Avontuur Seizoen 1 (Deel 2: Strijdneiging)

Jojo Deel 2: Strijdneigingen vertelt het verhaal van Jonathans kleinzoon, Joseph Joestar in 1939. Joseph neemt deel aan de strijd tegen de oude vampiers, Pillar Men om de wereld te redden.

Dit is het tweede seizoen dat je moet kijken om JoJo Watch Order te volgen.

Over Jojo Part 2: Battle Tendency

Jojo Part 2: Battle Tendency speelt zich af in de jaren dertig en volgt het ongeluk van Joseph Joestar, de kleinzoon van Jonathan Joestar, terwijl hij vecht tegen vampiers en oude superwezens met wat hulp van een cybernetisch verbeterde nazi en een Italiaanse man. praktisch mee omgaan.

Joseph woont in New York met zijn oma Erina en lijkt de kracht van de Ripple te hebben verworven, omdat hij een inherent vermogen heeft om het te gebruiken. Op het moment dat de oude gezinsgenoot Speedwagon is verantwoordelijk voor de doden (of vermisten) in Mexico, Joseph neemt het op zich om ernaar te gaan kijken.

Zijn interesse wordt gewekt wanneer hij in New York City wordt aangevallen door een oude metgezel die vampier is geworden. Op het moment dat hij naar Mexico gaat, vindt hij een mysterieus ondergronds nazi-kantoor waar de nazi’s proberen een man te herstellen die lijkt te zijn gevangen in een stenen kolom voor een zeer lange tijd. Hier ontmoet Joseph de nazi Stroheim (van wie door talloze personen wordt gezegd dat de karakterconfiguratie Capcom beïnvloedde toen ze Guile maakten, maar Dire uit Series 1 lijkt ook op hem).

JoJo’s Bizarre Avontuur Seizoen 2 (Deel 3: Stardust Crusaders)

De DIO heeft de gebeurtenissen van deel 1 overleefd en heeft nu een leger van Stand gevormd om de bloedlijn van Joestar te vernietigen. De Jojo Seizoen 2 Stardust Crusaders Kenmerken Jotaro Kujo en oudere Joseph Joestar in het jaar 1983. Deze twee hoofdrolspelers werken samen om te redden Holly KujoJotaro’s moeder en Joseph’s dochter door DIO te verslaan.

Dit is het derde seizoen dat je moet kijken om JoJo Watch Order te volgen en het bestaat uit 2 delen.

Over Jojo Part 3: Stardust Crusaders

Deel 3 volgt Joseph Joestar’s kleinzoon Jotaro Kujo. Jotaro is een lastige understudy die zich bezighoudt met gevechten op school en zijn opvoeders van zich vervreemdt. Hij wordt in de gevangenis geplaatst na het afranselen van drie ingerichte mannen en een voorbereide jager, maar hij zal niet vertrekken, wat garandeert dat hij wordt ontroerd door een weerzinwekkende ziel.

Ter illustratie: hij pakt een vuurwapen en schiet zichzelf in het hoofd, maar het schot wordt gestopt door een arm die uit zijn hand schiet die hij en zijn moeder Holly alleen kunnen zien. Joseph Joestar verschijnt al snel met zijn metgezel Mohammed Avdol. Er volgt een gevecht tussen Abdul en Jotaro waarin Abdul zijn eigen kwaadaardige ziel laat zien en deze gebruikt om Jotaro uit de cel te jagen.

Joseph ontdekt dat Jotaro’s ‘afschuwelijke ziel’ in werkelijkheid een Standplaats is, een teken van mystieke kracht. Jotaro’s Stand, genaamd Ster platina, heeft een verbluffende nauwkeurigheid en kracht; Avdol’s Stand, bekend als Magician’s Red, kan tegen vuur; Jozefs tribune, Kluizenaar Paarstoont als stekelige planten waarmee hij camera’s en verschillende media kan besturen en foto’s kan maken van een enorme spanwijdte.

JoJo’s Bizarre Avontuur Seizoen 3 (Deel 4: Diamond is Unbreakable)

Het derde seizoen is een bewerking van de vierde deel van de originele manga-serie. Josuke Higashikata, de zoon van Joseph Joestar, krijgt hulp van Jotaro Kujo om het magische item te vinden dat Stand-krachten verleent. Ook moesten ze de seriemoordenaar, die Stand-power gebruikt, stoppen in het derde seizoen dat zich afspeelt in 1999.

Dit is het vierde seizoen dat je moet kijken om JoJo Watch Order te volgen en het bestaat uit 2 delen.

Over Jojo Part 4: Diamond is Unbreakable

In een stad genaamd Morioh, Josuke Higashikata is een van de bekendere mensen op de middelbare school en blijkt snelle kameraden te zijn met een van zijn cohorten, Koichi Hirose. Hoe het ook zij, wanneer Josuke’s “neef” Jotaro (die aanzienlijk meer ingeburgerd blijkt te zijn dan hij) verschijnt, wordt het echt krankzinnig.

Een van Dio’s partners in crime heeft de Pijl en Boog naar Morioh gedragen, en iemand heeft hem op verschillende individuen in de stad gebruikt – zoals gevonden toen een van hen, de moordenaar “Angelo”, de kracht van zijn water-Stand Aqua gebruikte. Ketting om vergelding te vragen aan Josuk’s opa omdat hij hem in de gevangenis had gezet.

Op het moment dat Josuk en Koichi op verkenning gaan, wordt Koichi getroffen door de bout, waardoor zijn Stand, Echoes, wordt losgelaten. Ze vinden dat de schuldigen Okuyasu en . zijn Keicho Nijimurawiens vader – enige tijd geleden Dio’s padie en doordrenkt met Dio’s cellen – nu is getransformeerd in een enorm dier met de ondergang van Dio.

JoJo-horlogevolgorde: hoe JoJo's bizarre avontuurlijke chronologische horlogevolgorde te volgen

Zo sprak Rohan Kishibe

De 4-episode OVA vindt plaats tussen de gebeurtenissen van Diamond is Unbreakable en Golden Wind. Deze OVA bevat Rohan Kishibe, een mangakunstenaar die stand-gebruikt, die de wereld rondreist om inspiratie op te doen uit het echte leven.

JoJo’s Bizarre Avontuur Seizoen 4 (Deel 5: Gouden Wind)

De vierde seizoen neemt ons mee naar Italië en introduceert een nieuw personage, Giorno Giovanna. Giovanna is de zoon van Dio Brando, maar hij is een Joestar omdat Dio Jonathan’s lichaam bezat tijdens zijn conceptie. Het seizoen staat in het teken van de maffia, Passionemm waar Giorno deel van uitmaakt en die ooit de baas wil worden.

Dit is het vijfde seizoen dat je moet kijken om JoJo Watch Order te volgen en het bestaat uit 2 delen.

Over Jojo Deel 5: Gouden Wind

Jojo Part 5: Golden Wind Stars Giorno Giovana, het kind van Dio Brando (waarvan wordt aangenomen dat hij het lichaam van Jonathan Joestar gebruikt) en een Japanse dame. Hij maakt gebruik van de stand Gold Experience, die leven geeft aan alles waarmee hij in contact komt. Toen Giorno nog een kind was, trouwde zijn moeder met een Italiaanse man; Giorno groeide dus op als Italiaan.

Giorno is vastbesloten om uit te groeien tot het hoogste punt van gecoördineerde misstanden en een Gang Star te worden om individuen te helpen en de wereld een superieure plek te maken, dus sluit hij zich aan bij Passione, een gecoördineerde groep misstanden die veel Stand-klanten gebruikt (in feite is zijn visie voor Passione vergelijkbaar met de band van Robin Hood, in tegenstelling tot de pure machtslust van de huidige leiders).

Hij wordt geplaatst in de groep van Blono Buccellati (Sticky Fingers), die vanaf het begin twijfelt aan Giorno, maar op de lange duur wordt overwonnen en ervoor kiest om met hem samen te werken om de controle over de horde van binnenuit over te nemen, en te sluiten langs de Passione-drugsbeurs. Buccellati is bovendien de meest voorkomende van individuele Stand-klanten Guido Mista (Sex Pistols), Leone Abbacchio (Moody Blues), Narancia Ghirga (Aerosmith) en Pannacotta Fugo (Purple Haze). Door verschillende missies zal de bijeenkomst – twijfelachtig aan Giorno – al snel zijn vrijmoedigheid en vrijgevigheid vinden en geleidelijk warm voor hem worden.

JoJo’s Bizarre Avontuur OVA 1993/94

De OVA introduceerde in feite de anime-kijkers in de wereld van JoJo. Wat het verhaal betreft, de OVA’s zijn gebaseerd op het derde deel van de originele JoJo-saga, Stardust Crusaders.

JoJo Watch Order: JoJo Part 6 Stone Ocean

Dus doorgaan na Golden Wind is de JoJo Watch-bestelling heel eenvoudig. Het enige wat we hoeven te doen is wachten tot JoJo Part 6 Stone Ocean uitkomt. Er is al aangekondigd dat de aanpassing plaatsvindt. Jojo Part 6 Stone Ocean werd in 2022 uitgebracht door David Production.

Over Jojo Part 6: Stone Ocean

Het verhaal van Jotaro Kujo’s kleine meisje, Jolyne Kujo. Ze ligt dicht bij Port St. Lucie, Florida, staat vast voor moord en komt terecht in de Green Dolphin Street-gevangenis. Ze krijgt een speciale ketting die ze van haar vader heeft gekregen, die haar hand afsnijdt en haar Stand-capaciteit, Stone Free, opent, waardoor ze haar lichaam in een levend touw kan ontwarren. De snaar kan een mensachtige Stand binnen twee meter van haar lichaam omlijsten en kan verder uitzetten als een snaar. In de gevangenis wordt ze al snel ongemakkelijke partners met individuele veroordeelden en Stand-cliënten Hermes (Kiss) en Guess (Goo Dolls).

Volg london business blog voor meer updates


Contents

More articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Latest article

Srikanth Venkatachari new CFO of Reliance Industries, Alok Agarwal appointed advisor to Mukesh Ambani

Srikanth Venkatachari will assume the new responsibility from 1 June.The decision was made by RIL's board of directors at a meeting on Friday.Venkatachari, who...

The untold truth about Norm Macdonald’s son, Dylan Macdonald

Who is Dylan Macdonald?American YouTuber and social media star Dylan Macdonald was born in Los Angeles, California, USA, on October 28, 1992, so Scorpio...

Who is Noen Eubanks from Tik Tok? Height, age, real name

• Noen Eubanks is a 19-year-old model and social media star, born in Loganville, Georgia, USA. • Most famous for his TikTok account, he...

Dylan Kingwell- Wiki, age, height, net worth, girlfriend, ethnicity

Dylan Kingwell is an artist from Canada. He is known for his roles in The Good Doctor, The Baby-Sitters Club, The Returned, and...

Contents