4.5 C
London
Friday, December 2, 2022

KonoSuba seizoen 3 releasedatum, nieuwe anime is aangekondigd!

Must read

Biden stirs up primary fight by pushing South Carolina into first place

WASHINGTON — President Joe Biden is recommending that South Carolina, the state that elevated him to the lead in the 2020 primary, kicks off...

Tesla Unveils Highly Anticipated Semi Truck and Begins First Deliveries • londonbusinessblog.com

Tesla delivered the first production versions of its long-delayed electric semi-truck Thursday night five years after CEO Elon Musk unveiled the utility vehicle. ...

Tesla delivers first electric semi trucks – three years late

Five years after they were first unveiled, the first Tesla Semi trucks were delivered to customers Thursday at an event at the company's Gigafactory...

In the secondary market, stocks are discounted an average of 40%, says industry pro londonbusinessblog.com

Earlier today, we spoke with Phil Haslett, the co-founder and now chief strategy officer of EquityZena 10-year-old New York-based secondary marketplace that connects accredited...
Shreya Christinahttps://londonbusinessblog.com
Shreya has been with londonbusinessblog.com for 3 years, writing copy for client websites, blog posts, EDMs and other mediums to engage readers and encourage action. By collaborating with clients, our SEO manager and the wider londonbusinessblog.com team, Shreya seeks to understand an audience before creating memorable, persuasive copy.

KonoSubaof met zijn Japanse naam “Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo!”, is een isekai-anime die voor het eerst werd uitgebracht in 2016. Eigenlijk zou het niet juist zijn om het een complete isekai; het is een komedie die verwijst naar isekai. Gebaseerd op een lichte romanreeks geschreven door Natsume Akatsuki, vindt de anime plaats in de postume alternatieve wereld waar ons rare team Kazuma en zijn vrienden, godin, goochelaar en uitdager bevat. Oorspronkelijk gelanceerd op 14 januari 2016, op Tokyo MX, TV Saitama, CTC, tvk, Sun TV, GBS, MTV, TVQ, BS11 lokale zenders, werd de serie gelicentieerd door Crunchyrolletjes en werd al snel beroemd over de hele wereld en het wordt ook uitgezonden op HBO Max. Deze populariteit werd beloond met de goedkeuring van het tweede seizoen en slechts een jaar later verscheen het voor het publiek met een tweede seizoen. Er wordt nu met spanning uitgekeken naar het derde seizoen van de serie. Dus, zal KonoSuba een? derde seizoen? Laten we het onderzoeken.

Wat is de verhaallijn van KonoSuba?

De jongeman Kazuma Satou is introvert, een gameverslaafde en verslaafd aan anime en lichte romans. Helaas sterft hij op een dag door een verkeersongeval. Dit is echter niet het einde voor hem, maar het begin. Als hij wakker wordt en zijn ogen opent, vindt hij een mooi maar vreemd meisje voor hem. Het meisje zegt dat haar naam Aqua is en beweert een godin te zijn. Aqua tegen Kazuma: “Hé, ik heb goed nieuws voor je. Wil je naar een alternatieve wereld? Maar je mag maar één ding meenemen.” hij zegt. Geschokt Kazuma: “Dan wil ik je graag meenemen.” Het duo bevindt zich in een alternatieve wereld zoals MMORPG-games.

De foto: @animelab / YouTube

Het doel van het duo dat naar de stad Axel komt, is om de Demon King en zijn monsters te vernietigen. Al snel voegen er nog twee zich bij hen in hun strijd: de woedende Mage Megumin en de masochistische kruisvaarder genaamd Darkness. Aangezien elk lid van zijn team anders en raar is, geeft Kazuma het verslaan van de Demon King op voordat zijn avontuur begint en besluit hij te genieten. Hoewel Kazuma niet op avontuur wil gaan, vindt het avontuur hem, en de generaals van de Demon King vallen hem constant aan. Helaas heeft Kazuma niet de luxe om te genieten, want Aqua zorgt constant voor problemen voor Kazuma.

Komt er een derde seizoen van KonoSuba?

Volgens de aankondiging op 18 juli 2021een nieuw project was bekend gemaakt. Meer details over het nieuwe anime-project zullen de komende dagen worden gedeeld. Het aangekondigde project wijst op anime, maar vanaf 29 december 2021is het nog onduidelijk of dit anime-project een film, spin-off-serie of een derde seizoen. We zullen deze sectie bijwerken zodra officiële informatie beschikbaar komt. Het is opmerkelijk dat de tekeningen verschillen in de belangrijkste visual die voor het nieuwe project is gepubliceerd. Studio Deen had de animaties voor de serie in het vorige seizoen gedaan. Er is mogelijk een studiowisseling geweest in het nieuwe project. We zullen afwachten.

nieuw konosuba anime-project

Status van lichte roman (hoofdbronmateriaal)

Zoals we aan het begin van het artikel vermeldden, is KonoSuba aangepast van a lichte roman naar televisie. De serie, die begon te worden gepubliceerd op internet, wordt eerst gepubliceerd als korte romans, vervolgens aangepast aan manga en wordt uiteindelijk een anime-serie. Met deze kant kunnen we KonoSuba noemen, een broer of zus van One Punch Man. One-Punch Man was ook een amateur-geïllustreerde manga-serie die voor het eerst op internet werd gepubliceerd.

Het belangrijkste bronmateriaal voor de serie is de lichte roman geschreven door Natsume Akatsuki en geïllustreerd door Kurone Mishima. De serie werd uitgegeven door Kadokawa en Yen Press publiceerde het in het Engels. De serie, die in totaal uit 17 delen bestaat, werd in 2013 uitgezonden en haalde op 1 mei 2020 de finale.

Lichtroman gaat niet meer door. Dit kan lezers van streek maken, maar niet dezelfde gevoelens voor anime-kijkers. Het eerste seizoen van de anime omvatte slechts de volumes 1-2, en het tweede seizoen de volumes 3-4. Er is momenteel voldoende bronmateriaal beschikbaar voor een anime die in eenvoudige verhouding minstens vijf seizoenen heeft. Er is geen probleem qua voorraad materiaal om nieuwe seizoenen te zien.

Smartphone-game en seizoen 3-relatie

Een smartphonegame van de serie werd in februari 2020 uitgebracht. Volgens de Aankondiging gemaakt op het officiële Twitter-account van de serie, zal het in 2021 wereldwijd worden uitgebracht. Met deze nieuwe game zullen anime-producenten geen nieuw seizoen willen uitbrengen, omdat deze situatie de populariteit van de game zal fluctueren en zich zal concentreren op het nieuwe seizoen van anime. Anime-producenten zullen de populariteit tussen deze twee producties niet willen verdelen.

De gameproductie laat echter zien dat de investering in deze serie doorgaat. We denken dat er ook voorbereidingen zullen worden getroffen voor een nieuw anime-seizoen, ook al gebeurt dat niet tegelijk met de game. De Aanval op Titan app is onlangs uitgebracht voor de start van deel 2 van het 3e seizoen, en nu is het 4e seizoen beslist.

Bovendien is er in 2019 een film van de serie uitgebracht. De film is niet direct gekoppeld aan de seizoen 3 situatie, maar in zekere zin verhoogt het de mogelijkheden. We kunnen zien dat ze KonoSuba in leven proberen te houden. De film ondersteunt ook de verkoop van anime-schijven. We denken dat Game and Film een ​​voorbereidingsbeleid kan zijn voor een derde seizoen.

Disc (BluRay en dvd) Verkoop en populariteit

Over het algemeen is het veelbelovend voor een nieuw seizoen als de schijf van een anime meer dan 5.000 heeft verkocht. De commissie blijft financieel boven de doelstellingen met schijfverkopen over deze items. De schijfverkopen van KonoSuba zijn als volgt:

Seizoen 1 Verkoop Seizoen 2 Verkoop
Volume 01 12.329 12.946
Volume 02 9,793 8,277
Deel 03 9,389 7,980
Deel 04 9,330 7,561
Volume 05 9,140 7,662
Gemiddelde omzet 9,996 8.885

Als we kijken naar de initiële volumes, bedroeg de verkoop van schijven meer dan 10.000. En de gemiddelde waarden lijken te zijn dat de verkoop van KonoSuba-schijven de drempel van 5.000 ruimschoots overschreed. We zien geen obstakels voor het derde seizoen in het schijfverkoopgedeelte van onze evaluatie. Alles is oke.

Afgezien van de schijfverkoop, is de serie erg populair op online platforms. De anime, die in de top 50 stond volgens de populariteitsranglijst van Myanimelist, werd 6000 keer beoordeeld in IMDB. Deze populariteit is zeldzaam voor een anime. En ook, met meer dan 320k Twitter volgers, we kunnen zien dat er geen probleem is in termen van populariteit. Aan de andere kant laten de zoekgegevens van mensen op Google over anime zien dat anime populairder is dan veel animes over de hele wereld. Bijvoorbeeld, KonoSuba wordt meer gezocht dan anime die geen problemen hebben om goedkeuringen voor het nieuwe seizoen te krijgen, zoals Fruitmand en Koboldendoder.

Hoe zit het met de werken van Studio Deen?

Studio voor het maken van anime Studio Deen produceert het hele jaar door veel anime. Deze studio, die al vele jaren anime maakt, heeft problemen met de verkoop van cd’s voor de meeste van zijn producten. Maar ze hebben een anime die kassarecords verbreekt. Waar we het over hebben is KonoSuba. Studio Deen maakte beide seizoenen van de anime. We denken dat dezelfde studio een mogelijkheid zal creëren derde seizoen. De studio zal enthousiast zijn voor het derde seizoen, omdat het het meest waardevolle product lijkt te zijn dat ze hebben.

konosuba seizoen 3

3e seizoen kans op KonoSuba

Populariteit op Mynanimelist

98

Populariteit op sociale media

100

Populariteit op Google-zoekopdrachten

100

positieven

Goede recensies (8.14 op MA, 7.9 op IMDb)

Goede populariteit

Succes in schijfverkoop

Genoeg licht Nieuwe bronmateriaalbeschikbaarheid

Continuïteit in meerdere seizoenen

Grote distributeur zoals HBO Max

Extra inkomsten met anime-film en videogames

Good Light Novel Sales (7+ miljoen exemplaren in druk)

minpunten

Lichte roman beëindigd

100

Nieuw anime-project aangekondigd!

Wanneer is het derde seizoen van KonoSuba?

KonoSuba is vernieuwd voor een nieuw anime-project. De verwachting is dat dit project het derde seizoen van de anime zal zijn, maar het is nog niet afgerond. De anime-staf vraagt ​​fans geduld te hebben voor nieuwe details. We weten dat er de komende dagen nieuw nieuws zal zijn. Als deze verlenging in juli 2021 het derde seizoen markeert, is het mogelijk om een ​​nieuw seizoen te zien in de zomer van 2022. Zodra er meer officiële gegevens beschikbaar komen, zullen we deze met u delen.

Konosuba-seizoenen Releasedata
Seizoen 1 13 januari 2016
Seizoen 2 12 januari 2017
Seizoen 3 Medio 2022 (Verwachting)

Wat kan de verhaallijn van het derde seizoen zijn?

Wanneer het derde seizoen van de anime wordt uitgezonden, zullen we het hebben over de personages die naar verwachting nieuw zullen verschijnen! Allereerst is het nieuwe personage Sylvia, een executive van het Demon King Army. Sylvia is een invloedrijk persoon die fungeert als directeur van het Enhanced Monster Development Bureau van het Demon King Army. Zoals je op de afbeelding hierboven kunt zien, ziet het eruit als een schoonheid met een donkere huid, maar in feite heeft Sylvia een verrassend geheim. Sylvia is een synthetische hersenschim die zichzelf versterkt door synthese en versterking.


jujutsu kaisen seizoen 2We verwachten nieuwe personages in het nieuwe seizoen! Allereerst zal Sylvia een nieuw personage zijn, een executive van het Demon King Army. Sylvia is een invloedrijk persoon die fungeert als directeur van het Enhanced Monster Development Bureau van het Demon King Army. Ze ziet eruit als een schoonheid met een donkere huid, maar in feite heeft Sylvia een verrassend geheim. Sylvia is een synthetische hersenschim die zichzelf versterkt. Sylvia’s bovenlichaam is een vrouw, maar haar onderlichaam is een gigantische slang met een mannelijk deel. Silvia is een uniek personage.

Het andere nieuwe personage was Princess Iris van het Koninkrijk Berzerk. Iris is zo populair dat het op de derde plaats staat in de populariteitspeiling, ondanks dat het een personage is dat nog niet in de anime is verschenen. Er wordt gedacht dat het geheim van haar populariteit niet alleen haar schattige uiterlijk is, maar ook de titel van de koninklijke familie en de schattigheid van het bewonderen van Kazuma, de hoofdpersoon, net als zijn broer. Omdat ze een erg populair personage is, wordt verwacht dat een populaire stemacteur waarschijnlijk de leiding heeft over de stem wanneer deze in de animatie verschijnt.

Verwacht wordt dat het 5e deel van het origineel zal worden aangepast aan het derde seizoen van anime. Als het derde seizoen van anime op deze manier wordt uitgezonden, denkt men dat de anime zal beginnen bij de thuiskomst van Megumin. We hoorden over Yun Yun, die plotseling naar het landhuis kwam dat het leger van de Demon King het dorp van de Red Demon Tribe aanviel. Er komt een onverwacht seizoen met verrassingen. Als je nieuwsgierig bent naar het vervolg van de anime, lees dan deel 5 van de manga!

Wat maakt KonoSuba anders?

KonoSuba, dat er van buiten vrij onschuldig uitziet, is eigenlijk niet zo onschuldig als je denkt. Het ene personage is nog gekker dan het andere. Maar dat maakt ze juist zo mooi. Het beste voorbeeld van deze situatie zou Kazuma’s ontmoeting met de godin Aqua zijn nadat hij stierf, en deze zogenaamde “godin” Aqua maakte grapjes over de manier waarop Kazuma stierf. De stortvloed van gelach begint wanneer Kazuma, boos op deze situatie, Aqua kiest om wraak te nemen op een geschenk dat de godinnen in zijn reïncarnatie hebben geschonken.

Tijdens het kijken naar de anime is het onmogelijk om niet te genieten van de manier waarop de personages worden weergegeven. Elk van de personages is zo memorabel met hun eigen houding en gedrag dat je na een tijdje zou kunnen denken dat er vier hoofdpersonages zijn. Afgezien van hoe absurd de gebeurtenissen zijn, kunnen de reacties van onze personages op de gebeurtenissen en de oplossingen die ze voor de problemen vinden, iemand echt in een lachcrisis brengen.

KonoSuba is een anime-serie waar de dosis komedie bovenaan staat. Ondanks het feit dat hij clichéscènes bevat, is Konosuba, die dergelijke scènes voor zijn eigen voordeel gebruikt en er tot het einde de spot mee drijft, een van de zeldzame anime in zijn soort. Zelfs in de meest serieuze actiescènes heb je altijd de mogelijkheid om wat capriolen te zien.


More articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Latest article

Biden stirs up primary fight by pushing South Carolina into first place

WASHINGTON — President Joe Biden is recommending that South Carolina, the state that elevated him to the lead in the 2020 primary, kicks off...

Tesla Unveils Highly Anticipated Semi Truck and Begins First Deliveries • londonbusinessblog.com

Tesla delivered the first production versions of its long-delayed electric semi-truck Thursday night five years after CEO Elon Musk unveiled the utility vehicle. ...

Tesla delivers first electric semi trucks – three years late

Five years after they were first unveiled, the first Tesla Semi trucks were delivered to customers Thursday at an event at the company's Gigafactory...

In the secondary market, stocks are discounted an average of 40%, says industry pro londonbusinessblog.com

Earlier today, we spoke with Phil Haslett, the co-founder and now chief strategy officer of EquityZena 10-year-old New York-based secondary marketplace that connects accredited...

Elon Musk reveals that Twitter will release a new feature soon

Elon Musk continues to reach out to Twitter users directly to get feedback on his newly acquired platform.In a tweet earlier today, the billionaire/Chief...

Contents