-2.1 C
London
Friday, December 9, 2022

The Ultimatum Seizoen 2 – Releasedatum, cast, spoilers en updates!

Must read

House passes bill to protect same-sex marriage and sends it to Biden’s office

WASHINGTON — The House passed legislation Thursday enshrining federal protections for marriages of same-sex and interracial couples.The vote of 258-169 sends the Respect for...

You can now catch super-sized or super-small friends in Pokémon Go • londonbusinessblog.com

For some reason, Niantic added a feature to Pokémon Go in which Pokémon can sometimes be HUGE and sometimes small. This feels like...

Airtable, last valued at $11 billion for its no-code software, lays off more than 250 londonbusinessblog.com

Just a few days ago, Air table published a memo about how laid-off employees can use Air table to look for jobs. “It...

An investor and startup mentor explains why he sets his alarm for 5:10 a.m. to build his resilience

When my alarm goes off an hour before sunrise, I'm always deep asleep and never jump out of bed full of energy, ready to...
Shreya Christinahttps://londonbusinessblog.com
Shreya has been with londonbusinessblog.com for 3 years, writing copy for client websites, blog posts, EDMs and other mediums to engage readers and encourage action. By collaborating with clients, our SEO manager and the wider londonbusinessblog.com team, Shreya seeks to understand an audience before creating memorable, persuasive copy.

Het Ultimatum is een Singaporees Chinees drama dat werd uitgezonden op MediaCorp Channel 8 in Singapore. Het ging in première op 27 mei 2009 en eindigde op 7 juli 2009. Deze dramaserie van 30 afleveringen werd op doordeweekse avonden om 21:00 uur uitgezonden.

Als halverwege het jaar blockbuster van Channel 8 in 2009, was het het eerste drama van het netwerk dat volledig in high definition werd opgenomen. Dit is de eerste serie zonder commentaar voor News 8 at 10, dankzij de presentator van de serie, SingTel, die zijn diensten promoot.

Ondanks dat het werd geprezen als de grootste kaskraker van het jaar en met in de hoofdrol een aantal prominente acteurs en actrices zoals Zoe Tay, Li Nanxing en Fann Wong (in de pers vaak aangeduid als een “Two Queen and One King”-factuur), ontving de show matige recensies. Talloze fans bekritiseerden de serie vanwege de vreemde casting (Lin Meijiao werd gecast als Tay’s moeder ondanks dat ze in het echte leven slechts vijf jaar ouder was). Bovendien hadden de twee eerder als zussen opgetreden in My Mighty-in-Laws.) Bovendien werd de serie bestraft omdat ze overdreven melodramatisch was en vanwege een gebrek aan innovatie in veel aspecten van het scenario. Nieuwelingen zoals Jerry Yeo, die voor het eerst een antagonist speelde, kregen echter brede erkenning voor hun uitvoeringen.

De serie is nu te streamen op Netflix.

Netflix heeft ervoor gekozen om te leveren door een tweede seizoen te bevestigen. Hier is alles wat we tot nu toe weten over seizoen 2 van The Ultimatum:

The Ultimatum Seizoen 2 Verwachte releasedatum

Netflix kondigde de terugkeer van The Ultimatum aan voor een tweede seizoen op 24 maart 2022, maar heeft geen andere productieaankondigingen gedaan. Het streamingbedrijf staat bekend om zijn snelle ommekeer op reality-televisie – het bracht Too Hot to Handle Seizoenen 1 en 2 uit met een tussenpoos van minder dan een jaar en het derde seizoen in slechts zeven maanden. Fans zullen moeten wachten op een officiële aankondiging van Netflix, wat, gezien de populariteit van de show, zeer binnenkort zou kunnen gebeuren.

Het is moeilijk te zeggen wanneer het tweede seizoen van The Ultimatum in première gaat, maar hopelijk zal het in de voetsporen treden van zijn zustershow Love Is Blind, die tegelijkertijd het tweede en derde seizoen draaide en naar verwachting later dit jaar/begin 2023 terugkeert.

Worden Nick en Vanessa de gastheren van het tweede seizoen?

Hoewel er geen officiële bevestiging is van wie de gastheren deze keer zouden zijn, kunnen we redelijkerwijs aannemen (hoop? bidden?) dat Nick en Vanessa Lachey zullen terugkeren. Ze stonden immers voor hun eigen ultimatum. Vanessa bekende aan het begin van seizoen 1 dat ze Nick een ultimatum had gesteld na vijf jaar daten.

“We zagen elkaar allebei en erkenden dat als we maar onze eigen weg konden gaan, we samen geweldig zouden kunnen zijn. Het grotere plaatje is bijvoorbeeld hoe ik me voel over deze persoon en hun idealen om bij mij te willen zijn en alles over mij te weten,” legde ze uit.

We zijn niet zeker over jou, maar we zijn volledig geïnvesteerd in de show en kunnen niet wachten tot het tweede seizoen in première gaat wanneer dat het geval is.

De cast van Ultimatum seizoen 2:

Op dit moment is er geen informatie over wie zich bij de cast van seizoen 2 zal voegen. Netflix heeft echter wel een video-aankondiging gepubliceerd met castleden van Too Hot to Handle Harry Jowsey, Nathan Webb en Nathan Soan Mngomezulu, evenals Love Is Blind-castleden Jarrette Jones en Matt Barnett, om een ​​enorme hint te geven. Laten we zeggen dat te midden van de mouwloze witte tops, kussenharten, cowboyhoeden en buikspieren, de nepjongensband N-2-LUV van de sketch verklaarde dat de volgende aflevering van de show een all-queer cast zal hebben die voornamelijk uit vrouwen bestaat.

Korte inhoud:

De opening werd gezien als de afsluiting van het drama, waarbij Ye Yuchen Zhou Zhida ontvoerde en Fang Songqiao een telefoontje van haar ontving om elkaar te ontmoeten op een verlaten veld. Ze zou worden vergezeld door Sun Jie. Ze arriveerde niet wetende dat ze wraak wilde voor haar familie. Songqiao nam haar angst weg door haar te verzekeren dat zij niet de moordenaar was. Yuchen lost haar geweer, zich niet bewust van haar uitleg.

Dit is echter nog maar het begin…

Jaren geleden verkrachtte Ye Songnian (Chen Shucheng), de voorzitter van Phoenix Corporation, Zheng Wenyu (Hong Huifang), die al zwanger was van het kind van haar man. Maanden later bevallen zowel Wenyu als Songnian’s tweede vrouw, Suzhen (Lin Meijiao), van dochters in hetzelfde ziekenhuis, en de identiteit van de babymeisjes wordt verwisseld vanwege de incompetentie van de verzorgers. Wenyu ontdekt dat haar biologische dochter is geboren met een aangeboren hartafwijking. Vanwege het verlangen van een moeder naar de beste medische zorg voor haar kind en haar vijandigheid jegens Songnian, koos ze ervoor om van de situatie te profiteren door de fout te herhalen. Zo groeiden Ye Yuchen (Zoe Tay) en Fang Songqiao (Fann Wong), van wie hun identiteit werd verwisseld, op in twee totaal verschillende werelden.

Songnian gaat met pensioen op zijn oude dag, nadat hij het beheer van zijn bedrijf heeft gedelegeerd aan zijn god-zus (Jiang Ruolin) en zonen (Renxiao en Renyi). Rende, de zoon van Ruolin, werkt voor Songnian. Yuchen is ook een AVP. Op het eerste gezicht lijkt het gezin harmonieus. Maar onder deze façade kijkt iedereen naar de positie van Songnian, schreeuwend om de gunst van Songnian om een ​​belangrijke rol in het bedrijf te krijgen. Yuchens overlevingsinstinct is aangescherpt als gevolg van het opgroeien in zo’n sluwe en bedrieglijke omgeving.

Aan de andere kant was de jeugd van Songqiao ongelukkig. Wen Yu richt haar woede op Songnian op haar. Ze werd vaak berispt en afgeranseld voor kleine overtredingen. Songqiao, die dicht bij haar pleegvader stond, verdraagt ​​het in stilte en wordt uiteindelijk advocaat. Toen Songqiao een kind was, had ze een ongewone ervaring met een jongen genaamd Sun Jie (Tay Ping Hui). Sun Jie’s vader, Sun Nanhai, was een oplichter die als zondebok was gebruikt bij een ontvoering. Sun Jie nam als kind zijn toevlucht tot diefstal om zijn jongere zus, Sun-Min (Felicia Chin), te onderhouden totdat hij werd geadopteerd door Songnian. Hij kan goed overweg met Yuchen.

Meer dan twee decennia later stuiten de meisjes, wier identiteit bij de geboorte was veranderd, op een molestzaak.

Rende ( Jerry Yeo ), Yuchen’s peetbroer, molesteert een werknemer, Anqi. Songqiao, de rechtvaardige, daagt Rende voor de rechtbank. Ruolin is bezorgd dat Songnian op de hoogte zal zijn van de zaak. Yuchen biedt aan om te helpen bij het oplossen van de situatie. Yuchen zoekt een minnelijke schikking en eist een grote som geld, terwijl Songqiao onvermurwbaar is om Rende voor de rechter te brengen. Hoewel ze diametraal tegenover elkaar stonden, konden de vrouwtjes niet anders dan de standvastigheid en moed van de ander waarderen.

Verwant:

Phoenix Corporation is in de loop der jaren uitgegroeid tot een conglomeraat, met activiteiten over de hele wereld en inclusief luxe cruises. Songnian, die inmiddels op leeftijd is, twijfelt over zijn opvolger. De oudste zoon van Songnian was jaren geleden vermoord in een mislukte ontvoering (buiten het medeweten van iedereen, was dit Ruolin’s toedoen). Renxiao, de tweede zoon, is in het geheim verliefd op Ruolin en steunt blindelings alles wat ze doet. Hij promoot Rende’s toetreding tot het rijk van Songnian en behandelt zijn eigen vrouw, Yuki, met minachting. Renyi, de zoon van Su Zhen met Songnian, is ambitieus maar onbekwaam, en slaagt er vaak niet in om te doen wat hij van plan is te doen. Gelukkig voor hem staat Yuchen constant klaar om hem te helpen zijn rotzooi op te ruimen.

Yuchen leefde in een wantrouwende omgeving en is voortdurend verstrikt in wrede conflicten met de groep van Ruolin. Dankzij haar vermogen om haar kalmte te bewaren en de omstandigheden te veranderen, wint ze uiteindelijk het vertrouwen van haar vader en stijgt ze op naar de functie van CEO van Phoenix Corporation.

Yuchen had een boeiende romance. Drie jaar geleden ontmoette ze de beroemde Zhang Feng (Li Nanxing), genaamd de God van Gokkers, in Macau en was van plan om te trouwen. Aan de vooravond van hun huwelijk verdween hij echter en werd nooit meer gezien. Volgens geruchten werd hij vermoord door zijn tegenstanders. Yuchen is niet overtuigd door die geruchten en blijft hopen op zijn comeback. Ze ontmoet Zhou Zhida (Li Nanxing), die een verbazingwekkende gelijkenis met Zhang Feng deelt (ondanks het feit dat de twee op alle andere manieren lijnrecht tegenover elkaar staan), en raakt ervan overtuigd dat de twee dezelfde persoon zijn.

Da is een echte gokverslaafde die bedreven is in alle vormen van zonde en moeite heeft om werk te behouden. Omdat hij geen werk kan vinden, stelt zijn vrouw (Bao) een schonere baan voor in het café waar ze werkt. Yuchen is ervan overtuigd dat A-Da Zhang Feng is, die mogelijk geheugenverlies heeft ervaren als gevolg van een ongeluk, hoewel de laatste niet op de hoogte is van haar bestaan.

Sun-Min (Felicia Chin) is de jongere zus van Sun Jie. Al van kinds af aan is ze gefascineerd door de kunst van het gokken. Ze wilde leren van de God van de Gokkers en, net als Yuchen, wordt ze er hardnekkig van overtuigd (door een toevallige ontmoeting met Da) dat A-Da de God van de Gokkers is. Voor haar is dit goddelijke interventie, en wetende dat de God van Gokkers geen vrouwelijke volgelingen accepteert, komt ze op het krankzinnige idee om zich voor te doen als een man en om als man vermomde cafés binnen te gaan om van Da te leren gokken.

De meesterbakker van het café is Fang Songqing (Zhang Zhenhuan), de jongere broer van Songqiao, die de bijnaam Prince Cake heeft gekregen vanwege zijn uitstekende lichaamsbouw. Sun-Min is van mening dat het een vergissing is om als man het café te ‘infiltreren’. Voor haar is hij gewoon een rechttoe rechtaan persoon wiens universum om taarten draait. Ze beginnen onbewust genegenheid voor elkaar te ontwikkelen. Songqing is niet op de hoogte van het geslacht van Sun Min, wat resulteert in verschillende grappige omstandigheden. Hij werd verliefd op Sun-Min nadat hij haar ware geslacht had ontdekt. Maar net toen ze elkaar begonnen te accepteren, ‘ontvoerde’ Rende Sun-Min en kwelde haar, wat leidde tot haar depressie en uiteindelijk verlies van gezond verstand. Songqing wordt zelfs door haar verslagen.

Da staat perplex. Hij is zijn hele leven doelloos geweest en wanneer Yuchen en Sun-Min blijven volhouden dat hij de God van de Gokker is, begint hij aan zijn eigen identiteit te twijfelen. Hij begint te geloven dat hij de God van de Gokkers is, dat hij geheugenverlies heeft geleden als gevolg van een ongeluk, en dat Bao hem heeft gered en naar Singapore heeft vervoerd om te ontsnappen aan de Macau-vete. Hij verandert geleidelijk in het karakter van de God van Gokkers. Buiten het medeweten van de meesten, is Da niet Zhang Feng, en de echte Zhang Feng keerde later terug.

Songqiao ontmoet Sun Jie opnieuw, die verliefd op haar wordt. Songqiao is zich er niet van bewust dat Sun Jie een meesterdief is totdat de Interpol, He Chaoqun, arriveert (Terence Cao). He Chaoqun lijkt geïnteresseerd in Songqiao en is onvermurwbaar over het aanhouden van Sun Jie. Songqiao wordt gedwongen haar groeiende romance met Sun Jie op te geven nadat hij zijn ware identiteit heeft ontdekt. Sun Jie’s “talent voor diefstal” is verloren gegaan door een handblessure die hij opliep bij een ongeval, wat hem tot wanhoop drijft.

Wen Yu was privé bezorgd over haar dochter nadat ze haar jaren geleden had ingeruild voor Songnian. Ze doet een poging om Yuchen te benaderen. Uiteindelijk, niet in staat om haar emoties langer te onderdrukken, flapt ze Yuchen’s ware identiteit eruit, tot Yuchen’s verbazing. Yuchen komt in emotionele moeilijkheden nadat ze haar kalmte heeft hervonden. Ze is niet in staat haar ware identiteit bekend te maken, vooral niet aan de familie Ye, vanwege de macht en status waar ze zo hard voor heeft gevochten. Ze beraamt een plan om te voorkomen dat Wen Yu het geheim onthult, terwijl ze ook Songqiao verdedigt, in een poging haar interactie met Songnian te vermijden om te voorkomen dat ze de waarheid leert. Ze doodt zelfs per ongeluk Wen Yu in een poging om te voorkomen dat hij de waarheid onthult. Als gevolg hiervan begint haar leven te ontrafelen. Ze is zich er echter niet van bewust dat de opgenomen video wordt opgeslagen op de telefoons van Songnian, Renyi, Suzhen en Zhida.

Chaoquns onderzoek naar de moord op Wenyu leidt tot de ontdekking van Songnians verkrachting van haar. Songqiao zweert Songnian voor het gerecht te brengen, maar staat perplex als ze haar ware afkomst ontdekt. De ware kleuren van Yuchen worden getoond, wat Songqiao’s overtuiging vergroot dat de eerste verantwoordelijk was voor de dood van Wen Yu en Renyi.

Da kan de aanblik van Yuchen, eenzaam en verscholen in haar criminele manieren, niet verdragen. Daarom kiest hij ervoor om waakzaam aan haar zijde te blijven, ondanks het feit dat hij zich er terdege van bewust is dat Yuchen uiteindelijk het pad van geen terugkeer zal bewandelen…

More articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Latest article

House passes bill to protect same-sex marriage and sends it to Biden’s office

WASHINGTON — The House passed legislation Thursday enshrining federal protections for marriages of same-sex and interracial couples.The vote of 258-169 sends the Respect for...

You can now catch super-sized or super-small friends in Pokémon Go • londonbusinessblog.com

For some reason, Niantic added a feature to Pokémon Go in which Pokémon can sometimes be HUGE and sometimes small. This feels like...

Airtable, last valued at $11 billion for its no-code software, lays off more than 250 londonbusinessblog.com

Just a few days ago, Air table published a memo about how laid-off employees can use Air table to look for jobs. “It...

An investor and startup mentor explains why he sets his alarm for 5:10 a.m. to build his resilience

When my alarm goes off an hour before sunrise, I'm always deep asleep and never jump out of bed full of energy, ready to...

Windows 11 finally gets a built-in screen recording tool

Microsoft is finally bringing a built-in screen recorder to Windows. The Snipping Tool in Windows 11 will soon be updated with screen recording,...