5.9 C
London
Friday, December 2, 2022

Waar is Jill Rhodes vandaag? Onvertelde waarheid over de ex-vrouw van Sean Hannity

Must read

What is a good dividend yield? What you need to know

Simply put, dividends are the primary method by which a publicly traded company distributes profits to shareholders. MarketBeat.com - MarketBeat Are you ready to understand...

Abdul Fatawu Issahaku – Wiki, age, girlfriend, net worth, height, career

Abdul Fatawu Issahaku is a professional football player from Ghana. He was born on March 8, 2004 and plays as an attacking midfielder...

BYJUs, Zomato, Dream11 are among India’s most valuable PE/VC-funded companies according to Hurun

The second edition of the Burgundy Private Hurun India 500 report featured India's 500 most valuable companies with combined revenues of $820 billion. ...
Shreya Christinahttps://londonbusinessblog.com
Shreya has been with londonbusinessblog.com for 3 years, writing copy for client websites, blog posts, EDMs and other mediums to engage readers and encourage action. By collaborating with clients, our SEO manager and the wider londonbusinessblog.com team, Shreya seeks to understand an audience before creating memorable, persuasive copy.

Jill Rhodos is columnist, auteur en journalist die al meer dan 30 jaar verslag doet van lifestyle-, sociale en politieke figuren. Ze is echter beter bekend als de ex-vrouw van de gastheer van FOX News-programma’s, Hannity en De Sean HannitySean Hannity.

Jill’s ex-man, Sean Hannity, is een van de grote namen op Fox als een opmerkelijke sociaal-politieke commentator. Hij is ook even berucht om enkele van de controversiële dingen die hij niet aarzelt om te delen terwijl de camera’s nog draaien. Hij heeft meer dan vaak iets te zeggen over het Witte Huis. Maar ondanks alle aandacht die hij aan zijn werk krijgt, is zijn leven met Jill voldoende privé gebleven.

Volgens insiders is Rhodos precies het tegenovergestelde van haar anker ex-man. Lees meer over haar in het volgende artikel; beginnen met haar geschiedenis tot de eerste keer dat ze Hannity ontmoette, hun huwelijk, echtscheiding, waarom ze uit elkaar gingen, haar huidige verblijfplaats en verder.

Jill Rhodes werd geboren in de jaren 60

De ex-vrouw van Sean Hannity, Jill Rhodes, volledige naam Merri Jill Rhodes, werd geboren op 27 augustus 1962. De nu 59-jarige komt uit Alabama. Ze is blijkbaar een inwoner van Montgomery.

Ze heeft een broer die ook met haar ex-man aan zijn tv-show werkt.

Haar opleiding

Volgens haar inmiddels ter ziele gegane Facebook-pagina, de in het zuiden geboren, Rhodes was een student journalistiek aan de Universiteit van Alabama. Daarnaast studeerde ze ook theologie en pastorale begeleiding aan de conservatieve broeinest Liberty University. En een bericht op de website van de instelling vermeldt haar ook als een van de oud-studenten.

Ze ging naar haar middelbare school in haar geboorteland Montgomery, Alabama.

Jill Rhodes is columnist geweest; Waar werkt ze nu?

Aanvankelijk werkte Rhodes voor de Huntsville Times als hun politieke columnist. Het was begin jaren 90 ook de tijd dat ze haar man voor het eerst ontmoette. Rhodes werkte in 1998 ook als boekredacteur in Manhattan.

De Sean Hannity Show presentator Sean Hannity's ex-vrouw Jill Rhodes.
De in Alabama geboren columnist en Fox News-commentator, Sean Hannity’s ex-vrouw, Jill Rhodes in Haïti in 2015.

Ze was in het verleden ook presentator voor tv en radio. Nadat hij met Hannity was getrouwd, werd Rhodos echter huisvrouw en later zijn adviseur.

Zij is nu naar verluidt een redacteur en columnist voor nationale publicaties zoals Better Homes and Gardens. Rhodes is bovendien de auteur van National Security Law: Fifty Years of Transformation.

Jill heeft ook liefdadigheidswerken gedaan

Rhodos heeft ook bijgedragen aan een aantal goede doelen. In 2010 schonken zowel zij als haar ex-man afzonderlijk $ 5000 aan het politieke actiecomité van Michele Bachmann.

Ook in 2015 tijdens Kerstmis bezocht ze de Dominicaanse Republiek en Haïti samen met haar man en anderen voor een aantal liefdadigheidswerken.

Jill Rhodes deelt twee kinderen met ex-echtgenoot, Sean Hannity

Rhodes trouwde in 1993 met de conservatieve politieke commentator Sean Hannity. Het paar bleef man en vrouw tot 2019. Toen werden ze samen ouders van een dochter Merri Kelly Hannity en een zoon, Sean Patrick Hannity.

Wanneer hebben Jill en Sean elkaar ontmoet?

Hannity zei tijdens een interview met People in februari 2002 dat hij zijn ex-vrouw Rhodes ontmoette toen hij een werknemer was voor Alabama voor WVNN-radio. Beiden werkten op dat moment in Alabama bij hetzelfde radiostation.

Het jaar was naar verluidt 1991. Destijds werkte Jill daarentegen als politiek columnist voor de Huntsville Times. Rhodes zag de ex-WVNN-presentator echter voor het eerst persoonlijk toen hij bij een burgemeestersdebat was dat hij zelf had georganiseerd.

Jill Rhodes met haar dochter, Merri Kelly en zoon, Sean Patrick.
Sean Hannity’s ex-vrouw en de 59-jarige columnist, Jill Rhodes met haar dochter, Merri en Sean Patrick. Facebook

Nadat ze Hannity voor het eerst had gezien, gaf Jill toe dat… Mensen dat ze er toen en daar aan had gedacht om met de gastheer van Hannity te trouwen.

Ik keek naar zijn gezicht en zei: Dat is de man met wie ik ga trouwen.

meldde de blonde inwoner van Montgomery.

De ex-gastheer van Hannity en Colmes zegt dat hij bekendheid met Rhodes heeft opgebouwd door haar regelmatig voicemailberichten te sturen en regelmatig ideeën uit te wisselen.

In 2011 sprak Hannity een beetje over zijn relatie met Rhodos en zei dat hij al voor zijn ex-vrouw was gevallen voordat hij haar persoonlijk had ontmoet. Hij leerde haar voor het eerst kennen via een stuk dat Jill voor een plaatselijke krant had geschreven waarin ook haar foto stond. En het was haar dat beeld dat Hannity voor de columnist deed vallen.

Ze was echt getalenteerd – begaafd, maar ik werd echt verliefd op het kleine plaatje in haar column.

zei de 60-jarige Republikeinse nieuwsverslaggever terwijl hij zich de eerste keer herinnerde dat hij het gezicht van zijn toekomstige vrouw zag.

Vrienden van Jill Rhodes waarschuwden haar om niet te daten met Sean Hannity

Blijkbaar hadden al haar ex-collega’s van haar vorige baan als krantencolumnist Jill gewaarschuwd om uit de buurt van Hannity te blijven. Ze waren naar verluidt allemaal tegen haar dating de meest bekeken host van Forbes. Verder zelfs hun huwelijk Pastoor vroeg Jill of ze zeker was van het trouwen met Hannity. De gastheer/auteur had een politieke ruzie gekregen met hun huwelijksambtenaar.

Ze stapten niettemin in het huwelijksbootje en zagen er tot eind 2010 uit als het ‘it-paar’.

Fox News-commentator met een nettowaarde van meer dan $ 300 miljoen en de ex-man van Jill Rhodes, Sean Hannity.
Ex-Huntsville Times columnist Jill Rhodes’ ex-man en The Hannity Show gastheer, Sean Hannity. Getty

De New Yorker en zijn voormalige partner, Rhodos, waren toen nog man en vrouw, regelmatige kerkgangers. Ze voedden hun twee kinderen ook katholiek op en stuurden ze zelfs naar scholen met hetzelfde geloof.

Jill stond Sean bij tijdens zijn controverse

Ondanks dat ze niet langer man en vrouw waren, stond Rhodes, toen ze nog samen waren, aan de zijde van haar ex-man, zelfs toen hij in april 2017 betrokken was geweest bij beschuldigingen van seksuele intimidatie door een voormalige vaste gast in zijn show, Debbie Schlussel.

Hoewel het volgens Schlussel zelf meer ongepast gedrag was dan intimidatie dat de Trump-supporter haar deed. Debbie beweerde destijds dat Hannity haar had uitgenodigd voor een hotelkamer in Detroit. Dit heeft de vader van twee kinderen voorgesteld nadat Schlussel hem had benaderd voor een signeersessie.

Toen ze in een hotel was, zei Debbie, deed Hannity een zet tegen haar, maar ze weigerde, waarna Schlussel eraan toevoegde dat de voormalige partner van Rhodes haar uit zijn show verbannen had. Hannity daarentegen heeft de beschuldigingen ontkend.

Sean droeg een boek op aan zijn ex-vrouw, Jill Rhodes

Hannity zegt dat zijn boek uit 2002, Let Freedom Ring: Winning the War of Liberty over Liberalism, zijn toewijding is aan zijn ex-vrouw, Jill Rhodes. Toen hij dit voor het eerst verklaarde, had hij Rhodos ‘de liefde van zijn leven’ genoemd.

De Verlos ons van het kwade schrijver noemde zijn kinderen eens met Rhodos, ‘het grootste geschenk dat God mij ooit heeft gegeven’. Terwijl ze het boek aankondigde, had Hannity ook gezegd:

“De belangrijkste erkenning die ik maak is voor mijn familie – mijn vrouw, Jill, en mijn twee kinderen, Patrick en Kelly, aan wie ik dit boek opdraag.”

De ex-man van Rhodos voegde eraan toe dat zijn vrouw en hun kinderen degenen waren die de lange werkuren hadden verdragen voor het project waarin hij moest investeren.

Hij verklaarde verder dat het vanwege hen was dat hij vond dat het boek de moeite waard was om voor te gaan. De voormalige gastheer van UC Santa Barbara zei dat hij echt gezegend was met zijn toenmalige vrouw en kinderen in zijn leven. Hannity had in het verleden ook zijn ex-vrouw bedankt en haar gecrediteerd voor zijn succes op Fox News.

Tijdens een interview noemde hij Jill het brein achter zijn bekendheid op Fox en een factor die hem hielp zijn bestseller, Let Freedom Ring, af te maken.

Jill en Sean hielden hun scheiding jarenlang geheim

De scheiding van Hannity en Jill heeft nogal wat mysteries en een paar vragen. Om te beginnen, het voormalige stel blijkbaar? waren al lang gescheiden voor het nieuws van hun scheiding maakte het publiek eind 2019 tot begin 2020.

Rhodes en haar ex-man, de winnaar van de Marconi Award, kondigden in 2020 hun scheiding aan. De ouders van twee hadden echter al een jaar eerder hun scheidingspapieren getekend, meldt Page Six.

Sean Hannity's ex-vrouw, Jill Rhodes in het centrum met haar vrienden.
Universiteit van Alabama afgestudeerd, Jill Rhodes, in het centrum, met haar vrienden. Facebook

Volgens People waren ze rond 2016 hun eigen weg gegaan. Sindsdien verscheen Rhodos ook niet meer aan de vrome katholieke kant, vooral bij Fox News-evenementen.

Toen ze uiteindelijk scheidden, gaven ze een gezamenlijke verklaring af waarin ze suggereerden dat ze vrienden zouden blijven omwille van hun kinderen. Blijkbaar wisten hun vrienden en familie al jaren van hun scheiding. Het voormalige stel hield het nieuws over hun splitsing blijkbaar geheim omdat ze hun kinderen, Patrick en Merri Kelly, niet van streek wilden maken.

De voormalige man en vrouw gaan nog steeds als gezin naar de tennistoernooien van hun kinderen en andere functies. Voor hun scheiding woonde het paar in Long Island, New York, ook de plaats waar Rhodes’ ex-man Hannity vandaan komt.

De reden achter de scheiding van Jill Rhodes en Sean

Gezien het feit dat ze jarenlang een perfect stel leken te zijn, waren mensen behoorlijk geschrokken toen ze hoorden van hun scheiding.

Rhodes nam ook geen blad voor de mond toen mensen haar voormalige partner bekritiseerden omdat ze zijn bazen bij FOX verdedigde toen het netwerk in de zomer van 2016 onder vuur lag in de nasleep van verschillende gevallen van seksuele intimidatie. Ze vergezelde ook de vader van haar kinderen in verschillende van zijn vrijheidsconcerten.

Het is echter onduidelijk of ontrouw of ontrouw de reden was achter de scheiding van Rhodos en Sean. Wat het waard is om te onthouden, is dat Hannity in 2013 ook een kleine controverse op sociale media had veroorzaakt toen hij toegaf aan een beller in zijn radioprogramma dat hij wel aan andere vrouwen dacht, ondanks dat hij de echtgenoot van Rhodos was.

Page Six meldt dat Sean Jill niet heeft bedrogen en dat er absoluut geen kwaad opzet was tijdens de scheiding. Het was nogal wederzijds. Daily Mail meldde later dat Sean’s drukke werkleven mogelijk heeft bijgedragen aan de splitsing.

Het huwelijksleven van Jill en Sean na de scheiding; Is ze getrouwd met een nieuwe man?

Terwijl Sean de laatste tijd een relatie heeft met collega-conservatief nieuwsnetwerkanker, Ainsley Earhardt, afgestudeerd aan de Universiteit van South Carolina. Het nieuwsverslaggeverspaar is blijkbaar sinds 2019 aan het daten, maar heeft tot nu toe niet publiekelijk over hun relatie gesproken.

Mede-presentator van Fox and Friends en Sean Hannity's vermeende vriendin, Ainsley Earhardt.
De ex-man van Jill Rhodes, de vermeende vriendin van Sean Hannity en mede-presentator van Fox and Friends Ainsley Earhardt. Getty

Desalniettemin zijn Ainsley en Sean, in tegenstelling tot populaire geruchten, niet getrouwd.

Omgekeerd zijn dergelijke bijzonderheden met betrekking tot het leven van Rhodos echter niet in welke archieven dan ook te vinden. In tegenstelling tot haar voormalige echtgenoot, die nogal bot is op platforms zoals Instagram, Facebook en Twitter, moet Jill nog op dezelfde domeinen worden gezien die updates geven over wat er in haar leven aan de hand is na het Hannity-hoofdstuk.

Het hangt dus af van de beste theorieën over wat Rhodes de laatste tijd heeft gedaan, vooral met betrekking tot haar persoonlijke leven.

Jill Rhodes zou een multimiljonair kunnen zijn na de scheiding met Sean

Jills ex-man Sean tekent al tientallen jaren nieuwe en lucratieve deals bij Fox. Zijn show, Hannity, is ook zelden gedaald van de nummer één beoordeelde show op Fox News. Maar van alle titels is zijn best betaalde ster op Fox iets dat mensen hem meestal het liefst noemen. De 60-jarige met een jaarsalaris van $45 miljoen is naar verluidt de eigenaar van een enorme rijkdom geschat op ongeveer $ 300 miljoen.

Na dat te hebben besproken en om nog maar te zwijgen van zijn vrij recente scheiding met Jill, is het redelijk gegeven dat Rhodos mogelijk aanzienlijke of zelfs meer winsten heeft behaald na de scheiding in termen van nederzettingen en zo. Hoewel de details van het echtscheidingsbeding en de financiële uitspraken tussen het ex-echtpaar nog niet openbaar zijn gemaakt. Het zou niettemin geen argument zijn om te zeggen dat het vermogen van Rhodos met miljoenen of zelfs met acht cijfers was opgeblazen in de nasleep van haar scheiding van de FBI-criticus.

More articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Latest article

What is a good dividend yield? What you need to know

Simply put, dividends are the primary method by which a publicly traded company distributes profits to shareholders. MarketBeat.com - MarketBeat Are you ready to understand...

Abdul Fatawu Issahaku – Wiki, age, girlfriend, net worth, height, career

Abdul Fatawu Issahaku is a professional football player from Ghana. He was born on March 8, 2004 and plays as an attacking midfielder...

BYJUs, Zomato, Dream11 are among India’s most valuable PE/VC-funded companies according to Hurun

The second edition of the Burgundy Private Hurun India 500 report featured India's 500 most valuable companies with combined revenues of $820 billion. ...

Who is ABC News Anchor’s wife? There are rumors that he is gay

ABC's face David Muir is known for his bravery and for covering the most delicate and deadly news. Not only this, David also...

Contents