15.7 C
London
Saturday, October 1, 2022

Waar is Sebastian Marroquin? De waarheid over de zoon van Pablo Escobar

Must read

Ian slows down as hurricane death toll grows in Florida

CHARLESTON, South Carolina --- Hurricane Ian's death toll rose to more than 77 Saturday as one of the strongest and costliest storms to ever...

Welcome to the Spooky Season at Startups • londonbusinessblog.com

Welcome to Startups Weekly, a new take on this week's start and startup trends. To get this in your inbox, subscribe here. A multi-billion...

Meta plans workforce freeze, NASA shoots down an asteroid, and Elon’s tweets are made public • londonbusinessblog.com

Hello all! Welcome back to Week in Review, the newsletter where we quickly list some of the most-read londonbusinessblog.com stories from the past...

Disney, ESPN and Others Have Quit Dish and Sling TV Over Contract Disputes

Dish and its Sling TV streaming service dropped Disney's channel package after the companies failed to reach a contract agreement (through Deadline). In...
Shreya Christinahttps://londonbusinessblog.com
Shreya has been with londonbusinessblog.com for 3 years, writing copy for client websites, blog posts, EDMs and other mediums to engage readers and encourage action. By collaborating with clients, our SEO manager and the wider londonbusinessblog.com team, Shreya seeks to understand an audience before creating memorable, persuasive copy.

Sebastian Escobar (echte naam Juan Pablo Escobar) is populair als de zoon van de koning van Coacaïne, Pablo Escobar. Hij was een narcoterrorist die Medellin-kartel oprichtte en de enige leider ervan werd. Bovendien is hij een van de topcriminelen en een van de rijkste mensen in de geschiedenis.

Naast de zoon van een prominente drugssmokkelaar, is Sebastian ook architect, auteur en motiverende spreker. Hij schreef een autobiografie over zijn vader en publiceerde een boek, Pablo Escobar: Mijn vader dat was de bestseller in Latijns-Amerika. Evenzo was hij ook in de Argentijnse documentaire, Zonden van mijn vader.

Terwijl de vader van Marroquin de heer van de smokkelwereld was, was hij een goede vader en een echtgenoot. Hij was net als elke andere vader die van zijn gezin hield en voor hem zorgde, maar hij verliet de wereld te vroeg. De vrouw van Pablo Escobar vluchtte vervolgens naar een ander land terwijl haar kinderen hun identiteit veranderden omdat het erg moeilijk voor hen werd om te overleven.

Nou, velen van jullie zijn misschien bekend met de naam “Pablo Escobar”, maar hoe zit het met zijn zoon? Draagde Juan Pablo de erfenis van zijn vader? Waar is hij nu? Hier, in dit artikel hieronder, zullen we enkele delen van Pablo’s leven bespreken en meer nadruk leggen op zijn zoon Sebastian Escobar. Leer ook over zijn vrouw, zoon, broers en zussen en zijn leven na de dood van zijn vader, Pablo Escobar.

Sebastian Marroquin komt uit Colombia; Zijn leeftijd, familie en vroege leven

Hij werd geboren als Juan Pablo Escobar Henao in Medellin, Antioquia, Columbia. Hij kwam naar deze wereld op 24 februari 1977 en is in 2022 45 jaar oud. Escobar heeft eveneens de Colombiaanse nationaliteit en is van blanke afkomst.

De inwoner van Columbia is het eerste kind van zijn ouders Pablo Escobar, ook bekend als de ‘koning van de cocaïne’, en zijn vrouw Maria Isabel Santos (nu Maria Victoria Henao). Hij heeft ook een zus, Manuela Escobar. De broer en zus brachten het grootste deel van hun jeugd door in hun geboorteland bij hun ouders.

Pablo Escobar's zoon Sebastian Marroquin en zijn familie
Sebastian Marroquin met zijn vader Pablo Escobar, moeder Maria Isabel Santos en zus Manuela Escobar; Pinterest

Maar de dingen waren niet altijd hetzelfde. Na de dood van zijn vader in 1993 werd het voor het gezin een enorme uitdaging om in hun eigen land te leven. Omdat Pablo ontelbare rivalen had, lieten ze zijn kinderen en vrouw geen gemakkelijk leven leiden. Zo probeerde Pablo’s echtgenoot samen met haar kinderen de natie te verlaten.

Het gezin van vier reisde eerst met toeristenvisa naar Mozambique, vervolgens naar Brazilië en uiteindelijk naar Argentinië. Later vestigden ze zich daar door hun namen te veranderen en hun werkelijke identiteit te verbergen. Zelfs daarna hebben Marroquin en zijn familie veel geleden, wat we verder in het artikel zullen bespreken.

Zijn opleiding: Sebastian is afgestudeerd aan de universiteit

Hoewel de 45-jarige toen een zwaar leven had als gevolg van familiecomplicaties, voltooide hij zijn opleiding. Pablo’s zoon ging eerst naar een privéschool en behaalde een middelbare schooldiploma in industrieel ontwerp. Later schreef hij zich in aan de Universiteit van Palermo en studeerde af met een architectendiploma.

Wie is de vrouw van Sebastian Marroquin?

Pablo’s zoon is een getrouwde man die getrouwd was met zijn echtgenoot Maria Angeles Sarmiento. Zoals alle familieleden veranderde ook de partner van Marroquin haar identiteit en haar geboortenaam is nog steeds niet onthuld.

De man en vrouw zouden elkaar in 1990 in Medellin hebben ontmoet. Het meisje was 5 jaar ouder dan de jongen en daarom was Pablo tegen hun relatie. Ondanks dat zijn vader het niet eens was met hun liefde, werd de toen 13-jarige overweldigd door zijn vriendin. Ze overlaadde hem onvoorwaardelijke genegenheid onder de moeilijke situatie waarin Pablo op dat moment werd achtervolgd.

Later, toen Escobar werd doodgeschoten, vluchtte Maria met haar man naar een nieuwe plek met een andere identiteit. Het stel trouwde uiteindelijk in 2003 in een hotel in Buenos Aires, Argentinië.

Marroquin heeft ook een zoon

Na het huwelijk van het duo, toen de zaken weer op hun plaats begonnen te vallen, verwelkomden ze een nieuw lid in de familie. Marroquin en zijn partner bevallen van hun zoon en noemden hem, Juan Emilio Escobar. Om de privacy van hun kind te behouden, kozen de vader en moeder ervoor om geen gedetailleerde informatie over hun zoon te verstrekken.

De vader van Sebastian Marroquin is een narcoterrorist Pablo Escobar, Colombiaanse drugsbaron

Pablo is een grote naam in de criminele wereld. Hij was een narcoterrorist, ook bekend als de Colombiaanse drugsbaron of de cocaïnekoning. Bovendien was hij ook de enige leider van het Medellin-kartel dat hij zelf had opgericht. Hij is een van de rijkste criminelen die aan de andere kant de armen heeft geholpen en geholpen.

De drugsbaron raakte al op jonge leeftijd betrokken bij criminele activiteiten. Begonnen met de verkoop van illegale sigaretten en diefstal, werkte hij later voor drugssmokkelaars en ontvoerders. Daarna monopoliseerde hij de cocaïnehandel in de VS via zijn syndicaat. Na een tijdje werd Pablo een van de topcriminelen in de geschiedenis en de rijkste persoon ter wereld. Evenzo hield hij zich bezig met bloedbaden en moorden, waardoor zijn natie de moordhoofdstad van de wereld werd.

Pablo Escobar en zijn zoon
Sebastian Marroquin en zijn vader Pablo Escobar; Verscheidenheid

Hoe dan ook, de Liberale Partij van Columbia koos Escobar als onderdeel van de partij, waar hij de armste buurten ontwikkelde. Hij nam deel aan een aantal liefdadigheidsevenementen en maakte zelfs huizen voor daklozen. Deze activiteiten creëerden een Robin Hood-achtig beeld van hem in de ogen van de Colombiaanse burgers, waardoor hij steeds populairder werd.

Aan de andere kant stoorde zijn aanwezigheid in de politiek zowel de Colombiaanse als de Amerikaanse regering en hij werd kort daarna uit de partij gezet. Omdat het niet nieuw voor hem was om iemand af te slachten, gaf hij het bevel om Luis Garland te doden; die hem uit de politiek schopte. Behalve hem heeft Pablo zijn hele carrière andere rechters, politieagenten, lokale bewoners en grote politici afgeslacht en omgekocht.

Pablo was een goede vader en echtgenoot

Hoewel de drugsbaron in Columbia’s ogen een crimineel was en een dreigend imago had, was hij zowel een goede vader als een goede echtgenoot. Hij hield ervan zijn zoon en dochter te verwennen en was een zeer liefdevolle en zorgzame echtgenoot. Dat is de reden waarom Maria, ondanks het feit dat ze alle daden van haar man kende, nooit van zijn zijde week.

Toch konden ze die liefde niet lang krijgen toen Pablo werd doodgeschoten. Zijn vrouw en kinderen wilden dat hij alle criminele activiteiten zou verlaten. Toch had hij al het punt bereikt waarop hij niet meer terug wilde.

Marroquin’s vader Pablo Escobar Dood; Meer dan 25.000 mensen woonden zijn begrafenis bij

Op 2 december 1993, werd de vader van Sebastian Marroquin gevonden in een woonwijk van Medellin en werd doodgeschoten. Hij werd in de romp en voeten geraakt toen hij van het dak ontsnapte. Maar toen een kogel hem door het oor sloeg, was hij op slag dood. Kijkend naar de nauwkeurigheid en de punt van de wond, is het nog niet duidelijk of hij door een politieagent of door hemzelf is neergeschoten.

Pablo Escobar dood lichaam
Colombiaanse politie en DEA-leden met het lijk van Pablo Escobar op de plaats van overlijden Bron: Iflank.wordpress.com (Origineel van DEA)

Terwijl zijn dood de staat en zijn rivalen gelukkig maakte, waren veel mensen verdrietig over zijn overlijden. Toen hij ontsnapte nadat hij bij overgave was veroordeeld tot vijf jaar gevangenisstraf, bereidde de regering een speciale troepenmacht voor om op hem te jagen.

Het overlijden van de drugsbaron verwoestte degenen die hij tijdens zijn leven hielp. Ze beschouwden hem als hun martelaar en baden voor hem. Veel armen in de stad rouwden om zijn dood en zijn begrafenis werd bijgewoond door meer dan 25.000 mensen.

Sebastian Marroquin Leven na de ondergang van Escobar

Na het overlijden van het gezinshoofd werd het leven van de toenmalige tiener en zijn gezin zwaar. Pablo’s rivalen en de machtigste drugshandelaren zeiden dat ze het land voor altijd moesten verlaten, anders werden ze vermoord. Hij was tenslotte de erfgenaam van het imperium van zijn vader die zijn nalatenschap mogelijk zou kunnen voortzetten.

Escobars familie leefde altijd in angst om aangevallen te worden. Sterker nog, toen ze probeerden hun leven gemakkelijker te maken, waren ze… beschuldigd van witwassen. Zelfs daarvoor zat Pablo’s weduwe Henao achttien maanden in de gevangenis totdat ze haar inkomen liet zien.

Hij trok de gelofte van wraak tegen de moordenaars van zijn vader in

Marroquin verklaarde aan: De onafhankelijke dat hij “wraak zwoer tegen iedereen” die was na de dood van zijn vader. Maar later trok hij “die belofte in” met een pistool op zijn hoofd gericht en verliet de natie om nooit meer terug te keren. Juan Pablo Escobar zei verder;

“Drugshandel heeft mijn familie verwoest. Het gaf ons de wereld, en toen nam het hem weg.”

Sebastian is opgegroeid met het horen en leren over misdaden en weet wat de gevolgen zijn als hij er deel van uitmaakt. Daarom koos hij ervoor niet hetzelfde pad te bewandelen als zijn vader. Hij zei zelfs dat zijn babysitters er een van waren De ergste criminelen van Colombia. In allemaal zag hij de weerspiegeling van de mensen die hij niet zou moeten worden.

Verder gaf hij zijn visie op de misdaaddramaserie Narcos die was gebaseerd op de moord op een Netflix-locatiescout in Mexico. Hij zei dat de geschiedenis zich herhaalt en dat het deze keer misschien veel erger is.

Escobar verklaarde,

“Er is niets veranderd behalve de namen. Nu is er nog meer drugshandel en corruptie.”

Zijn familie probeerde Pablo’s naam als merk te registreren

Omdat de familie van Escobar nieuw was in de plaats, hadden ze in het begin geen inkomen. Het werd in die tijd extreem moeilijk voor hen om te overleven. Daarom probeerden ze zelfs geld te verdienen met de naam van zijn vader.

Sebastian samen met zijn moeder en zus ingediend om te registreren Pablo Escobar’s naam als merk. Ze konden drie keer in beroep gaan en dat deden ze, maar het was de hele tijd niet succesvol. De afgebeelde reden voor het niet registreren van zijn naam werd genoemd als Escobar geassocieerd met geweld dat duizenden slachtoffers achterliet.

Er werden echter veel boeken geschreven en er werden vervolgens films, documentaires en tv-series over zijn leven gemaakt. Hij stond tenslotte nog steeds aan de goede kant voor de arme Colombianen.

Wat doet de zoon van Pablo Escobar, Sebastian Marroquin, nu?

We weten nu heel veel over Sebastians vorige leven, maar wat doet hij op dit moment? Nou, hij is een auteur, spreker in het openbaar en architect. Hij heeft zijn oorspronkelijke naam veranderd omdat hij geen vliegticket onder die naam kreeg, volgens zijn interview met Skavlan.

Juan Pablo alias Sebastian Marroquin
Pablo Escobar’s zoon Sebastian Marroquin (geboren als Juan Pablo Escobar Henao); de spiegel

Evenzo maakte de 45-jarige deel uit van een Argentijnse filmdocumentaire Zonden van mijn vader in 2009 die vrede bevorderde die haat beëindigt. Marroquin verontschuldigde zich ook bij de zonen van slachtoffers die werden vermoord in het regime van zijn vader dat in de serie zat.

Ondertussen publiceerde hij ook zijn boek Pablo Escobar: Mijn vader die in de hemel is anno 2014. Het boek gaat over de cocaïneheer en hoe zijn leven er echt achter de schermen aan toe ging.

Sebastian’s boek Pablo Escobar: Mijn vader werd de bestseller

Terwijl het grootste deel van de bevolking dacht dat Pablo’s zoon zijn erfenis zou voortzetten, liep hij in precies de tegenovergestelde richting. Hij schreef een autobiografie, Pablo Escobar: Mijn vader om zijn kant van het verhaal te vertellen, dat een bestseller was in Latijns-Amerika.

Marroquin zei: “het is een verhaal dat verteld moet worden, zodat Columbia en andere landen niet dezelfde fout maken.” Hij wil zich verzoenen met al degenen met wie zijn vader conflicten had en wil vrede en vergeving van hen. In feite konden ze hun leven redden alleen maar omdat ze vrede hadden gesloten met andere kartels.

Waar is Sebastian Marroquin nu?

Vanaf 2022 woonde hij in Palermo Soho, Buenos Aires, Argentinië met zijn moeder, vrouw en zoon. Zoals eerder vermeld, werkt hij daar als architect.

Desalniettemin heeft hij zijn geboorteland slechts twee keer bezocht sinds hij daar vertrok. Marroquin is op reis om vrede te sluiten en hoewel hij de daden van zijn vader niet kan veranderen, probeert hij de families van het slachtoffer te troosten.

Hoe rijk is Juan Pablo Escobar, ook bekend als Sebastian Marroquin? Zijn netto waarde

Ondanks dat hij een zoon was van een miljardairvader, kreeg hij niet veel van zijn vaders eigendommen. Er wordt echter aangenomen dat hij een deel van het rijk van zijn vader heeft gekregen.

Sebastian met zijn beroep van architect en auteur en een vermeend bedrijf aan zijn zijde, heeft miljoenen vermogen vergaard. Volgens bronnen varieert zijn totale vermogen vanaf 2022 van $ 30 miljoen tot $ 120 miljoen.

Evenzo was zijn vader Pablo een miljardair die op het moment van zijn dood 30 miljard dollar had verzameld. Vanaf nu zou het $ 70 miljard zijn, waarmee hij naam zou maken op de lijst van de rijkste mensen ter wereld.

More articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Latest article

Ian slows down as hurricane death toll grows in Florida

CHARLESTON, South Carolina --- Hurricane Ian's death toll rose to more than 77 Saturday as one of the strongest and costliest storms to ever...

Welcome to the Spooky Season at Startups • londonbusinessblog.com

Welcome to Startups Weekly, a new take on this week's start and startup trends. To get this in your inbox, subscribe here. A multi-billion...

Meta plans workforce freeze, NASA shoots down an asteroid, and Elon’s tweets are made public • londonbusinessblog.com

Hello all! Welcome back to Week in Review, the newsletter where we quickly list some of the most-read londonbusinessblog.com stories from the past...

Disney, ESPN and Others Have Quit Dish and Sling TV Over Contract Disputes

Dish and its Sling TV streaming service dropped Disney's channel package after the companies failed to reach a contract agreement (through Deadline). In...

Here’s How To Skip Meetings That Are Wasting Your Time

How can you skip meetings that waste your time? You receive the subpoena and you know what it is - you've been there...

Contents