-1 C
London
Wednesday, February 8, 2023

Wat doet Matthew Brown nu? Alles wat je moet weten

Must read

Speaker Knockerz’s Wiki – How did Speaker Knockerz’s die?

Known from moviesMonarch of the Glen, 2005as Miscellaneous CrewShort informationDiedMarch 4, 2014, Columbia, South Carolina, United States ...

Biden thanks congressional leaders, Nancy Pelosi in State of the Union address

IE 11 is not supported. For an optimal experience, please visit our site on a different browser.Biden: 'The climate crisis doesn't matter if...

Biden to Address Child Safety Online at State of the Union • londonbusinessblog.com

President Joe Biden will address the nation in the second State of the Union address of his term on Tuesday night. By a...

Global VC firm Partech reaches first slot of largest African fund at €245 million • londonbusinessblog.com

To get a roundup of londonbusinessblog.com's biggest and most important stories delivered to your inbox every day at 3PM PST, register here. How are you,...
Shreya Christinahttps://londonbusinessblog.com
Shreya has been with londonbusinessblog.com for 3 years, writing copy for client websites, blog posts, EDMs and other mediums to engage readers and encourage action. By collaborating with clients, our SEO manager and the wider londonbusinessblog.com team, Shreya seeks to understand an audience before creating memorable, persuasive copy.

Matthew Brown of Matt Brown is een realityster die bekend staat als een van de hoofdrolspelers van de reality-tv-serie Alaskan Bush People van Discovery Channel. Hij is een van de vijf zonen en twee dochters van de hoofdpersonen van de show, Billy en Ami Brown. Alaskan Bush People van het Discovery Network volgt een duidelijk grote familie, Brown’s verhaal over een strijd om een ​​leven te leiden ver van de bewoonde wereld. De show documenteert ook de beproeving van de familie om maandenlang geen buitenstaanders te zien.

De show toont het verzet van de familie Brown tegenover het welzijn van de moderne samenleving en hun overlevingsverhalen door de wildernis. Matthew terwijl de oudste zoon van de hoofdrolspeler van de show, Billy Brown, en zijn vrouw, Ami, al een tijdje niet meer in de serie zijn verschenen. Er is veel gebeurd in Matts leven sinds de familie Brown de wildernis van Alaska verliet. Van het nieuws over zijn middelenmisbruik tot zijn plotselinge vertrek uit de show, Matt is altijd het onderwerp van nieuwsgierigheid geweest.

Er zijn ook een paar of twee schandalen over hem, waaronder beschuldigingen van verkrachting en explosieven. Hoe het ook zij, hij liegt sinds zijn plotselinge vertrek uit de show. Hoewel Matthew sinds seizoen 8 een complete no-show is geweest op Alaskan Bush People, is hij ook duidelijker en luider over zijn redenen. Lees waarom hij vaak een van de meest besproken sterren van Alaskan Bush People is. Houd vast aan enkele details van de schokkende beschuldigingen van Matthew Brown, zijn afstandelijkheid van de show en zijn familie, zijn vermogen, wat hij nu doet, en ook of hij een vriendin heeft of niet.

Matthew Brown groeide op in de hoek van het grootste deel van Alaska

Op zijn YouTube-kanaal verklaarde Matt, die nu 40 jaar oud is, dat hij is opgegroeid in de meest afgelegen delen van de wildernis van Alaska.

Matt beschrijft de plek als opgroeien op een andere planeet en het voelt alsof de tijd verstrijkt naar het stenen tijdperk. Hij geeft toe dat die tijden deels naar hem toekomen als het wilde westen en deels een post-apocalyptische film.

ex-Alaskan Bush People cast en de oudste zoon van Billy Brown, Matthew Brown of Matt Brown.
voormalig realityster van Alaskan Bush People, Matthew Brown of Matt Brown. Van Facebook

Matthew, volledig Matthew Jeremiah Brown, geboren op 7 september 1982, is de zoon van wijlen Billy Brown en zijn vrouw, Ami Brown.

Zijn familie en broers en zussen

Matt’s vader, de patriarch van de familie Brown, Billy Brown stierf in februari 2020 op 68-jarige leeftijd na een aanval. Ook zijn moeder vocht in april 2017 tegen de diagnose longkanker, fase drie die ze echter overleefde.

Matt’s broers en zussen zijn onder andere vier broers, Gabriel, Bear, Noah, Joshua en twee zussen, Bird of Snowbird, en Rain.

Matthew verhaal van drugsmisbruik en alcoholisme

Zoals eerder vermeld, heeft Brown een behoorlijke reputatie gehad vanwege zijn middelenmisbruik en alcoholisme, wat meestal gebeurde tijdens zijn tijd in Alaskan Bush People. De verslaving was blijkbaar zo ernstig dat Matthew in 2016 naar een afkickcentrum ging.

Voormalig drugsverslaafde en oudste zoon van Billy Brown, Matthew Brown.
voormalig Alaskan Bush People-ster en ex-drugsverslaafde, Matthew Brown.

Het zag er goed uit voor de ex-Discovery-ster toen hij voor het eerst zijn tijd in de correctiefaciliteit begon en er zelfs in was geslaagd eruit te komen. Matthew viel echter na het verlaten van de afkickkliniek terug en ging er in september 2018 voor de tweede keer naar toe.

Deze keer vond zijn behandeling plaats in het Betty Ford Centrum voor verslaving in Californië.

Matthew Brown geeft de productie van mensen uit Alaska de schuld van zijn verslavingsprobleem

Matt sprak jarenlang niet publiekelijk over zijn verslavingsprobleem, maar in april 2021 onthulde hij wel wat hem vooral ertoe bracht om te bezwijken aan drugsverslaving en chronisch drinken. Hij heeft blijkbaar een aantal mensen de schuld van zijn verslaving.

In een Instagram-video van 10 minuten vanaf april 2021 beschuldigde de ooit buitenstaander de productie van Alaskan Bush People ervan hem en zijn familie drugs te geven.

Matt oordeelde dat Alaskan Bush People de ultieme oorzaak is van bijna al zijn problemen. De voormalige bewoner van de wildernis zei dat het productieteam zijn familie cocaïne had gegeven.

De nu 40-jarige Matt zei dat de productie tegen Discovery loog over hoe hij en zijn familie zonder elektriciteit en televisie leefden, terwijl de Browns in werkelijkheid die allemaal en af ​​en toe gebruikten. Deze leugens, zei Matt, waren de redenen waarom hij aan zijn verslaving begon. De voormalige Bosjesman raakte ook vervreemd van zijn ouders nadat hij in een drugsverslaving was gedoken.

Matthew’s revalidatieperiode eindigde in januari 2019 en in maart was hij volledig nuchter. De realityster vierde meer dan zeven seizoenen een jaar nuchter op 21 maart 2021. Hij markeerde een jubileum door een video op Instagram te delen met het bijschrift:

Zie je angsten onder ogen, het komt goed. Ik houd van je.

Hij voegde er nog aan toe,

“Dus ik wilde iedereen vertellen of het leven moeilijk voor je is of dat deze moeilijke omstandigheden waarin we ons nu allemaal bevinden ervoor hebben gezorgd dat je uitglijdt of terugvalt of zelfs maar in een denkwijze bent gekomen die je niet leuk vindt, het is menselijk . Dat overkomt ons allemaal, en het komt goed.”

Matt zegt dat hij na 35 dagen in een intramuraal behandelcentrum te hebben doorgebracht, zijn leven een andere wending heeft gegeven.

Brown zegt dat hij blut was ondanks dat hij de cast van Alaskan Bush-mensen was

In de bovengenoemde opname zei Matthew ook dat zijn familie zijn geld had gestolen. De toenmalige opname bevatte ook de ex-Alaskan die zei dat hij feitelijk failliet was gegaan en nauwelijks iets te eten had.

In de video klaagde Matt, ondanks dat de Alaskan Bush People een succes was, hij geen geld had of zo. Hij zei dat zijn familie, met name zijn vader Billy, het grootste deel van het geld bewaarde.

De waarheid over seksuele beschuldigingen van Matthew Brown

In september 2020 twee verschillende vrouwen beschuldigden Matt ervan hen seksueel te hebben misbruikt; toen kwamen er verschillende beschuldigingen naar voren dat de YouTuber/Instagram-beïnvloeder binnen een paar dagen twee vrouwen op dezelfde locatie had verkracht.

De eerste vrouw die Matt beschuldigde was Jessica Jurges. Ze was een eenmalige persoonlijke assistent van de familie Brown tijdens hun tijd in Alaskan Bush People. Jessica was ook de coördinator van de show.

Jurges vertelde de Sun dat Matthew haar in een zwembad had verkracht. Jessica zei de hele tijd dat ze probeerde te vechten tegen de oudste zoon van Billy en Ami.

ex-coördinator van Alaskan Bush People en vermeend slachtoffer van verkrachting van Matthew, Jessica Jurges.
ex-assistent van de familie Brown van Alaskan Bush People en het vermeende slachtoffer van verkrachting, Jessica Jurges.

Het hele incident gebeurde volgens Jurges op 8 juli 2018. Jessica zei dat Matt haar badpak scheurde en haar niet wilde laten gaan. De ex-coördinator van Alaskan Bush People zei dat ze miljoenen keren ‘nee’ tegen Matt had gezegd.

Jurges zegt dat de hele beproeving twee en een half uur heeft geduurd.

Nog een vrouw zegt dat ze is verkracht door Matthew

Een andere vrouw die Matthew beschuldigde van aanranding was Shelly Dawn Early, ook een ex-assistent van zijn familie. Shelly beweerde dat Matthew haar een paar dagen later had verkracht op de exacte locatie waar hij Jurges had misbruikt in Canoga Park, Los Angeles. Shelly was toen 54.

Early zei dat Matt destijds tot op het bot dronken was. Zowel Jurges als Shelly meldden de verkrachtingen aan de Topanga Division van LAPD. De afdeling voerde later een onderzoek uit alvorens de zaak door te geven aan het Los Angeles County District Attorney’s Office.

De DA weigerde echter later te vervolgen. Hoewel het nog steeds onduidelijk is of Matt de dader is, verontschuldigden Jessica zich voor het ongepaste gedrag van Matthew toen Jessica contact zocht met de broers van haar misbruiker, Bear en Gabe.

Het is ook niet bekend of Discovery Channel zijn contract heeft opgezegd op basis van de aantijgingen. Wel erkenden ze de situatie. Bij zijn afwezigheid zei Discovery dat Matt de show had verlaten en in behandeling was voor zijn verslavingsprobleem.

Wat doet Matthew Brown nu?

Na de afkickkliniek leidde Matt een leven van nuchterheid, geloof, positiviteit en welzijn. Op zijn sociale media, Instagram en Facebook en op zijn YouTube-kanaal praat hij nu vaak over bovengenoemde zaken. Zelfs op zijn YouTube-kanaal heeft Matthew verklaard dat hij nu een vrij vrij leven leidt op zijn eigen voorwaarden in herstel.

Hij heeft vaak verklaard dat hij op de top van een berg in Loomis Washington woonde. Hoewel sommige rapporten suggereren dat Matt sinds het voltooien van zijn tweede afkickkliniek een inwoner van Californië is en duidelijk van de Discovery reality-serie.

Waar woont Brown nu precies; Zijn andere werken?

Hoewel de precieze details van zijn huidige locatie onduidelijk zijn, wordt aangenomen dat hij ergens in Los Angeles woont. Matt besloot blijkbaar in Californië te blijven terwijl de rest van zijn familie naar Washington verhuisde en de wildernis van Alaska verliet.

Over het algemeen heeft hij zijn leven in eenzaamheid geleefd. Hij heeft ook ooit toegegeven dat hij Rationeel Emotieve Therapie (RET) beoefende, een vorm van cognitieve gedragstherapie.

Matthew is ondertussen ook eerlijk gezegd actief op Instagram en gooit er vaak zijn hersteltraject en advies in voor zijn fans. Hij blijft video’s over zijn situatie op zijn Instagram posten. Kijkers kunnen hem ook volgen op zijn persoonlijke YouTube-kanaal.

Matthew, derde van rechts, met zijn ouders en broers en zussen.
De cast van Alaskan Bush People, waaronder Matthew, derde van rechts, met zijn ouders en broers en zussen. Het ontdekkingsnetwerk

Hij is misschien niet meer in de show, maar er is gemeld dat Matt zijn familie, zijn moeder en zijn broers en zussen in Washington nog steeds bezoekt.

Na de dood van zijn vader in februari 2020, zei Matts broer, Bear tijdens een gesprek met Distractify in november 2021, dat Matt zijn eigen ding deed. Bear zei echter dat hij zijn oudere broer niet zo vaak ziet. Toch wenste hij vrede en sereniteit in Matts leven. Maar het lijkt erop dat Matthew misschien niet snel terugkeert naar de reality-serie.

Heeft Matthew Brown een vrouw/vriendin?

Terwijl Alaskan Bush People partners heeft van Billy en Ami’s kinderen en zelfs hun eigen kinderen, is Matt de enige die afstand lijkt te nemen van al deze kinderen.

Het publiek van de show probeert al geruime tijd de antwoorden te krijgen met betrekking tot Matt’s echtelijke front. Hoewel zijn broers af en toe hun huwelijk en langdurige relaties op elk van hun respectieve sociale netwerken delen, lijkt Matt er niet van te houden dergelijke details in de openbaarheid te houden.

Desalniettemin, toen hij zijn verslavingsprobleem bekende, gaf Matthew ook toe een affaire te hebben gehad met een getrouwde vrouw, waarvan hij zegt dat het spijtig was.

Voorlopig wordt aangenomen dat Brown wel degelijk een vriendin heeft, maar haar echte identiteit is allesbehalve bekend. Hoewel het ook mogelijk is dat het liefdesleven van Matt op dit moment in de wacht staat.

Hoe rijk is Matthew Brown; Zijn nettowaarde?

In het verleden heeft Matt toegegeven dat hij failliet ging en niets te eten had, maar of zijn situatie sindsdien is veranderd, is nogal een hersenkraker. Hoewel hij toegeeft dat zijn familie veel geld verdiende aan Alaskan Bush People, zegt Matt dat hij er niets van heeft ontvangen. Volgens hem ging het geld, zoals gezegd, allemaal naar zijn vader.

Hoewel hij en bijna alle fans van de show hebben toegegeven dat de familie Brown een gecombineerde nettowaarde van meer dan $ 60 miljoen. Begin 2020 had de familie dat cijfer al verzameld. Bovendien hebben de Browns ook een herenhuis in Californië.

Wat Matt betreft, suggereren sommige rapporten dat hij nog steeds in gesprek is met zijn familieleden om het geld te krijgen dat Alaskan Bush People hem verschuldigd is. Dit klinkt tegenstrijdig, vooral wanneer in 2020 werd gemeld dat elk van de kinderen van Billy en Amy op zijn minst meer dan $ 60.000 verdiende voor het filmen van de Discovery-show gedurende dat specifieke jaar.

Om een ​​beetje een perspectief te hebben, verdiende Matt’s zus, Snowbird, volgens rapporten van 2021 naar schatting $ 60.000 per jaar.
Destijds werd ook beweerd dat Matthew zelf een nettowaarde van meer dan $ 150.000 had.

Andere feiten

Matt had in maart 2017 een angstaanjagend ongeval waarbij buskruit en een koelkast betrokken waren. Hij had een stenen pot gemaakt met buskruit en een kanonlont om beren af ​​te weren. Het plan mislukte en Matthew liep een ernstig hoofdletsel op. Als gevolg daarvan had hij intensieve zorg nodig en moest hij negen nietjes op zijn hoofdhuid doorstaan.


More articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Latest article

Speaker Knockerz’s Wiki – How did Speaker Knockerz’s die?

Known from moviesMonarch of the Glen, 2005as Miscellaneous CrewShort informationDiedMarch 4, 2014, Columbia, South Carolina, United States ...

Biden thanks congressional leaders, Nancy Pelosi in State of the Union address

IE 11 is not supported. For an optimal experience, please visit our site on a different browser.Biden: 'The climate crisis doesn't matter if...

Biden to Address Child Safety Online at State of the Union • londonbusinessblog.com

President Joe Biden will address the nation in the second State of the Union address of his term on Tuesday night. By a...

Global VC firm Partech reaches first slot of largest African fund at €245 million • londonbusinessblog.com

To get a roundup of londonbusinessblog.com's biggest and most important stories delivered to your inbox every day at 3PM PST, register here. How are you,...

Steven Roy- Wiki, age, height, net worth, wife, ethnicity

Stephen Roy is a Canadian filmmaker and actor. Steven directed and appeared in a number of well-known films. He has appeared in...

Contents