3 C
London
Friday, December 9, 2022

Wie is Edward Wesley Rodgers? Onvertelde feiten over de vader van Aaron Rodgers

Must read

Isaac Ortega: Facts About Wednesday Actress Jenna Ortega’s Brother

Isaac Ortega is the brother of an American actress Jenna Ortega (aka Jenna Marie Ortega). His sister is best known as a young...

Japan, Great Britain and Italy are going to build jet fighters together

Japan, Britain and Italy are merging their next-generation fighter jet projects in a pioneering partnership that spans Europe and Asia. This is Japan's...

The Climate Founder’s Guide to the Inflation Reduction Act • londonbusinessblog.com

David Russenko Contributor David Rusenko is a full-time investor in climate technology. He was previously the founder and CEO of Weebly, which was sold to...

2022: The good, the bad and the wake-up calls

Hello and welcome back to Equitythe podcast about the business of startups, where we unravel the numbers and nuances behind the headlines. We're almost at...
Shreya Christinahttps://londonbusinessblog.com
Shreya has been with londonbusinessblog.com for 3 years, writing copy for client websites, blog posts, EDMs and other mediums to engage readers and encourage action. By collaborating with clients, our SEO manager and the wider londonbusinessblog.com team, Shreya seeks to understand an audience before creating memorable, persuasive copy.

Edward Wesley Rodgers of Ed Rodgers is een specialist in sportblessures en traditionele chiropractor die beter bekend staat als de vader van de quarterback van Green Bay Packers, Aaron Rodgers. Aarons vader, Ed zit al meer dan 20 jaar in de chiropractie.

De middelste zoon van Ed, Aaron, is een van de meest opvallende gezichten in de NFL. Jarenlang heeft hij de krantenkoppen gehaald, of het nu gaat om zijn prestaties op het veld of zijn relaties, of de vaccinstatus. Men kan blijkbaar geen genoeg krijgen van de Packers no 12. En af en toe verschuift de aandacht ook naar zijn familieleden. En in dit geval is het de oude man zelf, Ed Rodgers.

Aarons vader, die een chiropractor is, is beroemd onder zijn patiënten en de lokale bevolking vanwege het elimineren van elke vorm van rugpijn en het creëren van wellnesspijn. Hij was ook in de krantenkoppen met betrekking tot zijn naar verluidt gespannen relatie met zijn beroemde zoon. Hier zijn enkele uitgebreide details die al die verhalen vertellen, naast het beantwoorden van wie eigenlijk de vader is van Aaron Rodgers.

Edward Wesley Rodgers komt uit een klein stadje in Californië

De patriarch van Rodgers, Ed Rogers, werd in 1955 geboren in Brazos County, Texas. Ed komt echter oorspronkelijk uit Lompoc, een kleinere stad in Zuid-Californië.

Ed is afgestudeerd aan de Chico State University, waar hij een bachelor Lichamelijke Opvoeding/Exercise Science heeft gestudeerd. Later behaalde hij ook een master in inspanningsfysiologie. Ed Rodgers studeerde daarnaast aan Western States Chiropractic College, waar hij in 1997 afstudeerde. Daarnaast is hij lid van het American College of Sports Medicine.

Hoewel de beschrijvingen hebben verklaard dat Aaron een afstammeling is van Engelse, Ierse en Duitse etniciteiten, is het onduidelijk welk deel daarvan afkomstig is van zijn vader, Ed Rodgers.

Edward Wesley Rodgers steunt anti-vaccin

Begin 2021 was de Chico-chiropractor opnieuw een van de verhaallijnen voor zijn kritische kijk op COVID-19-vaccinmandaten. Eerder op zijn Twitter had Ed: noemde liberalen “gehersenspoelde idioten” die hun organen aan het vernietigen waren? door het vaccin te nemen.

Ed deelde destijds tijdens een interview met USA Today ook zijn mening over zijn voetballerzoon, Aaron, die ook een anti-vaccinatie had tegen COVID-19.

Chico State University afgestudeerd en chiropractor, Edward Wesley Rodgers.
67 jaar oude Californische chiropractor, Ed Rodgers.

De inwoner van Golden State zei dat hij trots was op zijn zoon en voegde eraan toe hoe hij het oordeel en de beslissingen van de ex-Superbowl-winnaar vertrouwde. Hij verklaarde verder dat hij hetzelfde zou hebben gedaan als hij in de plaats was gekomen van een afgestudeerde Pleasant Valley.

Aaron ontkende het vaccin, zelfs nadat hij in november 2021 positief testte op COVID-19, waarna hij 10 dagen in quarantaine moest blijven.

Edward Carrière als chiropractor; Zijn expertise

Zoals vermeld, is Edward een professionele chiropractor en een behoorlijk gereputeerde.

Hij biedt blijkbaar chiropractische oplossingen voor specifieke pijn en helpt zijn patiënten om meer welzijn en fitheid te verlangen. Als chiropractor staat de vader van de MVP bekend om het nemen van benadering van de hele persoon in plaats van alleen de symptomen aan te pakken. Velen hebben hem bewonderd vanwege zijn gewoonte om naar de onderliggende oorzaken van ziekte, ongemak en pijn te zoeken.

Quarterback van Green Bay Packers, vader van Aaron Rodgers en chiropractor uit Chico, Edward Wesley Rodgers.
De vader van de NFL quarterback, Aaron Rogers, en de in Californië gevestigde chiropractor Edward Wesley Rodgers. Van Instagram

Zijn specialiteiten zijn onder meer traditionele chiropractische manipulatie, lasertherapie met hoge intensiteit, prenatale zorg, seniorenzorg, oefenvoorschriften en therapeutische wraps op recept.

Ed richt zich ook op sportblessures, orthesen op maat, fysiotherapie-oefeningen en houdingscorrectie. Anderen omvatten onder meer myofasciale afgiftetherapie, triggerpointtherapie en voedingsadvies.

Edward Wesley Rodgers was ook een voetballer

Net als zijn zoon speelde Ed ook voetbal terwijl hij op de universiteit zat. De in de jaren 70 geboren Chico speelde aanvallende lijnwachter voor de Chico State Wildcats. Hij hield zich ook bezig met een semi-professionele voetbalcarrière voordat hij zijn carrière als chiropractor liet rusten.

Ex Chico State Wildcats offensieve lijnwachter en Aaron Rodgers' vader, Edward Wesley Rodgers.
Chiropractor, Edward Wesley Rodgers – als een aanvallende lijnwachter voor Chico State Wildcats tijdens zijn studententijd.

Hij speelde voor een California League semi-professioneel team in Marysville. Het team is opmerkelijk voor het winnen van back-to-back nationale kampioenschappen.

Ondertussen, hij had ook een paar try-outs van de Canadian Football League. Ed gaf ooit toe toen hij jong was, hij was zelf behoorlijk competitief en soms behoorlijk intens.

Edward en zijn vrouw Darla zijn samen sinds de universiteit

Aarons vader heeft een lange relatie met Darla Rodgers. Ed’s oude echtgenoot en Aaron’s moeder is ook afgestudeerd aan de California State University, Chico. In feite begonnen de fysiotherapeut en Darla hun relatie toen ze allebei student waren aan dezelfde universiteit.

van rechts, Edward, Paul, Jojo, Darla, Paul en zijn vrouw.
van rechts, Aaron’s vader, Edward, zijn broer, Jordan, Jojo, Darla, Paul en zijn vrouw. Instagram

Bovendien was Darla ook een collegiale atleet, vergelijkbaar met haar zoon en echtgenoot. Ze was een danseres en een basketbalspeler. Na het huwelijk kregen Darla en haar man drie zonen, Luke, Aaron en Jordan.

Edward Wesley Rodgers en zijn vrouw zijn met hun drie zonen door verschillende staten verhuisd

Toen Aaron opgroeide, verhuisden Edward en Darla samen met hun zonen een beetje. In het proces woonden ze in Ukiah, Californië, Beaverton, Oregon en anderen.

Het gezin keerde uiteindelijk in 1997 terug naar Chico en is sindsdien de bewoners, behalve de zonen. De jongste zoon, Jordan, bedankt Ed vaak voor zijn opoffering bij het opvoeden van hem en zijn broers. Hij vertelde eens hoe de afgestudeerde Chico State drie banen had om rond te komen.

Wat doen Ed en Darla’s andere zonen, Luke en Paul voor de kost?

Ed’s zoon, Jordan, werd populair door zijn baan als een van de deelnemers aan de ABC-televisieshow, de vrijgezellin. Hij maakt ook deel uit van het SEC-netwerk van ESPN en is daarnaast actief in een fitness- en lifestyle-coachingbedrijf met de naam Met-Pro.

Net als zijn vader en broer, bracht Jordan bovendien twee seizoenen door als quarterback van Vanderbilt, beginnend van 2011 tot 2012. Ed en Darla’s oudste, Luke Rodgers, aan de andere kant, woont naar verluidt in Nashville, Tennessee. Hij is blijkbaar een schrijver voor CBS Sports en 247 Sports.

Het conflict tussen Ed, zijn twee zonen en Aaron

De synergie tussen de familie Rodgers is een wat gecompliceerde kwestie en blijkbaar is dat al een tijdje zo. Meerdere keren in interviews, Ed heeft gezegd dat hij en zijn andere zonen niet echt met elkaar hebben gesproken met de ESPY-winnaar, Aaron voor enkele jaren.

De eerste keer dat mensen een hint kregen over de kloven tussen de familie Rodgers, was toen Aarons broer, Jordan, een voormalig Bachelorette-winnaar, sprak over de gespannen relatie tussen hem en zijn beroemde atleetbroer net nadat hij de reality-datingshow Bachelorette van ABC had gewonnen.

van links, Jordan, chiropractor, Edward Wesley Rodgers, Darla, Aaron en de grootouders van Aaron.
van links, Jordan, Edward Wesley Rodgers, Darla, Aaron en zijn grootouders na de overwinning van Aaron met Greenbay Packers in de Superbowl van 2011. Getty

Jordan besprak de gespannen relatie tussen hem en zijn broer Aaron terwijl hij met zijn toenmalige verloofde Jojo Fletcher voor de camera sprak.

Jordan zei tegen Fletcher dat ze Aaron waarschijnlijk niet zou ontmoeten op de aanstaande reis van het stel naar Chico. Hij legde uit dat Aaron afstand had genomen van hem en de rest van zijn familie.

Sindsdien is het open voor veronderstellingen drama onder de familie Rodgers publiek voer. The New York Times meldt dat Aaron tegen het einde van 2014 zijn familieleden niet meer zou bereiken. Dit was een tijdje nadat hij een relatie begon met de Roofdier actrice Olivia Munn.

De reden achter de wrijving in de familie Rodgers

Terwijl Ed en zijn vrouw Darla zich hebben verzet om in detail te praten over wat er echt was gebeurd, heeft het paar bevestigd dat het niet goed gaat tussen de familie en de zes-foot-twee inches QB.

De Business Insiders meldt dat het meningsverschil in die mate is dat Aaron in Kerstmis 2016 de cadeaus terugstuurde die zijn ouders hem hadden gestuurd.

Verder moeten Ed en Darla ook zelf de kaartjes voor Aaron’s wedstrijden kopen, aangezien de dienstplichtige van ronde één van 2005 blijkbaar duidelijk had gemaakt dat hij niet wilde dat ze bij zijn wedstrijden waren. Aaron was naar verluidt ook niet aanwezig bij de bruiloft van zijn broer, Jordan.

Actrice Olivia Munn had iets te maken met Ed Wesley Rodgers en zijn zoon Aaron Strained Relations

Hoewel een duidelijke reden waarom er zuurheid is onder de familie Rodgers onbekend is, suggereren rapporten dat het iets te maken heeft met Aarons ex-vriendin en actrice, Olivia Munn.

De X Men Apocalypse-actrice Olivia Munn met haar ex-vriend Aaron Rodgers.
De middelste zoon van Ed Rodgers en ex-Superbowl-winnaar, Aaron Rodgers, met zijn ex-vriendin, Olivia Munn. Getty

Volgens Us Weekly trok Aaron zich terug van het gezin nadat ze hem hadden verteld dat ze Munn niet vertrouwden en beweerden dat de Vriendenspellen actrice was om andere redenen bij hem. Dit maakte Ed’s middelste zoon blijkbaar woedend en hij sloot zich uiteindelijk af van zijn familie.

De verschillen zijn ook vanwege Aarons opvattingen over religie

Een andere reden wordt verondersteld de opvattingen van Aaron over het christendom te zijn. Eens, terwijl hij op een podcast was met zijn ex-vriendin, Danica Patrick, had de 38-jarige gezegd:

Ik weet niet hoe je in een God kunt geloven die het grootste deel van de planeet wil veroordelen.

Dit maakte Ed en Darla blijkbaar teleurgesteld, aangezien Aarons ouders altijd vrome christenen zijn geweest die ook hun kinderen onder hetzelfde geloof hebben opgevoed.

Wat Edward Wesley Rodgers heeft gezegd over zijn relatie met zijn zoon, Aaron Rodgers?

In 2017 zei Ed tijdens een gesprek met The New York Times, terwijl hij commentaar gaf op de vermeende bitterheid onder de Rodgers-mannen:

Roem kan dingen veranderen.

Hoewel de vader van drie kinderen vaak heeft geaarzeld om in detail te praten over wat het echte probleem is, redeneerde hij ooit dat één (Rodgers) in het nieuws genoeg was voor hem en zijn gezin.

Hij voegde er ook aan toe dat de echte kwestie nogal ingewikkeld was om uit te leggen toen The NY Times hem vroeg naar Aarons geruchten over vervreemding met hem en zijn andere twee zonen. Ed merkte ook op dat Jordan de familiekwestie op tv besprak als een ongepaste keuze.

In The New York Times zei de therapeut dat het nogal moeilijk voor hem was om te beschrijven of de stijfheid tussen hem en zijn voetballerzoon was afgenomen of niet. Hij voegde er niettemin aan toe dat hij en zijn familie er allemaal het beste van hopen.

Eind 2021 verklaarde Ed echter dat er vooruitgang was in de gespannen relaties tussen de Rodgers-jongens. De toenmalige ex-student uit de Western States zei dat het belangrijkste was dat hij de afgestudeerde Butte CC steunt. Ed verklaarde ook dat hij trots was op zijn voetballerzoon.

Aaron weigerde te praten over zijn ongemakkelijke relatie met zijn familie

Wat Aaron betreft, toen WISN in november 2021 om zijn mening over de zaak vroeg, weigerde de hoofdman van de Packers om de familiezaak op camera te brengen.

De oudste zoon, Luke, ontkende ook over de familiekwestie te hebben gesproken.

Edward Wesley Rodgers Son, Aaron is een van de rijkste in de NFL; Hoe zit het met zijn eigen vermogen?

Hoewel de middelste zoon van Ed, Aaron niet tot de grootste spelers in de NFL behoort, eindigde hij toch als 45e op de lijst van best betaalde spelers in de geschiedenis van de NFL toen hij in 2013 een contractverlenging van vijf jaar tekende bij Green Bay Packers.

Vanaf 2022 heeft hij een geschat vermogen van meer dan $ 200 miljoen met een salaris van ongeveer $ 50 miljoen. Verder is hij ook een investeerder in verschillende andere sportfranchises zoals de Milwaukee Bucks. Er is ook het geld dat binnenstroomt van goedkeuringen en eveneens inkomstenbronnen.

Ondertussen zijn er echter geen dergelijke details over de oude jongen van de familie Rodgers, Ed, waarover ooit is nagedacht of zelfs geplaagd. Dat gezegd hebbende, staat het eigen fortuin van de pijnanalysator altijd open voor speculaties en dergelijke. Hoe dan ook, in het licht van zijn levenslange carrière als chiropractor in een van de economisch meest ontwikkelde staten, is het misschien veilig om te zeggen dat Ed ook behoort tot de rijke chiropractors uit zijn zone die vermoedelijk een vermogen hebben in de regio van zeven cijfers.

Edward Wesley Rodgers Andere feiten

  • Ironisch genoeg waren Ed en zijn vrouw Darla er niet op uit dat hun kinderen sporters zouden worden, maar steunden ze hen toen ze het toch nastreefden.

More articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Latest article

Isaac Ortega: Facts About Wednesday Actress Jenna Ortega’s Brother

Isaac Ortega is the brother of an American actress Jenna Ortega (aka Jenna Marie Ortega). His sister is best known as a young...

Japan, Great Britain and Italy are going to build jet fighters together

Japan, Britain and Italy are merging their next-generation fighter jet projects in a pioneering partnership that spans Europe and Asia. This is Japan's...

The Climate Founder’s Guide to the Inflation Reduction Act • londonbusinessblog.com

David Russenko Contributor David Rusenko is a full-time investor in climate technology. He was previously the founder and CEO of Weebly, which was sold to...

2022: The good, the bad and the wake-up calls

Hello and welcome back to Equitythe podcast about the business of startups, where we unravel the numbers and nuances behind the headlines. We're almost at...

Medtech startup LiVac strikes US deal to transform surgery ahead of Series B

A medical invention created in regional Victoria has been picked up by US healthcare network Premier Inc. in a lucrative commercial deal for...

Contents